Valentine’s Day este pentru cuplurile necăsătorite – Ziua de 14 februarie are în fiecare an o altă vibrație

Așteptăm cu nerăbdare Ziua Sfântului Valentin. Vrem să fim iubiți, așteptăm gesturi tandre, acceptăm cu ușurință orice idee de a celebra dragostea. Care este istoria acestei zile nici nu mai contează. Pe cine mai interesează acum că Valentin a fost un preot care oficia casatorii în secret în pofida legilor date de împăratul Claudiu al II- lea? Pare-se că el ar fi fost executat pe 14 februarie 269 sau 270. De ce am sta să cercetăm dacă nu care cumva este sărbătoarea Lupercalia  din Roma Antică, sărbătoarea dragostei febrile în care femeile erau mai întâi biciuite pentru a fi purificate iar apoi dezgolite pentru a fi fertilizate?

Pe 14 februarie sărbătorim iubirea. De ce februarie? Probabil și pentru că în februarie nu prea se mai întâmplă nimic. Paștele este prin aprilie- mai, Crăciunul, Anul Nou la finele lunii decembrie iar iarna este lungă și tristă și grea. Nu strică nimănui un pic de fericire! Din punct de vedere numerologic însă 14 înseamnă 5. În această zi sărbătorim dragostea carnală, atracția fizică, erotismul.

appleinsider.com

O vibrație 5 îndeamnă către petreceri nesfârșite, către aventuri, către dorința de libertate, de a evada. Această vibrație 5 a zilei de 14 vinde bine imaginea sărbătorii, are darul de a îi convinge pe toți că așa este mai bine, că iubirea pasageră nu este nimic rău, că fiecare își poate clădi viața după bunul plac, fie și pentru o zi. Este o vibrație a petrecerilor, a agitației, a sexulualității dezlănțuite, a versatilității și a plăcerii de a trăi clipa, a cuvintelor șoptite tremurat și mereu neadevărate.

visitskopje.mk

Puțini știm însă că ziua de 14 februarie are în fiecare an o altă vibrație, ne determină de fiecare dată să aveam alte reacții. Anul acesta ziua sfantului Valentin este într-o zi de duminică, însă din punct de vedere al vibrației universale a acestei zile vom constata că anul acesta va avea o altă vibrație decât anul trecut.

moneycrashers.com

Ziua de 14 februarie 2021 are o vibrație 3 și nu 5. Cum se calculează? La vibrația universală a anului 2021 care este 5 (2+0+2+1=5) adaugăm luna februarie care este luna a doua (5+2=7) rezultatul este 7. 7 este vibrația lunii februarie din anul 2021. La această vibrație 7 adunăm ziua de 14, adică 14 (5)+7=3. Vibrația zilei de 14 februarie 2021 este 3. Asta înseamnând va fi o zi suficient de explozivă. Vom căuta dragostea și admirația cu orice preț. Ne vom dori distracția și vom face orice pentru a ne distra. Ziua de 14 februarie 2021, cu a sa vibrație universală 3, ne va determina pe toți să fim mai expansivi, mai agitați, mai dornici de a primi atenție. Vom fi mai geloși, uneori mai invidioși pe vecina din colț care a primit cadou o mașină iar noi doar un amărât de inel cu diamante. Despre vibrația zilei de 14 februarie 2021 vom scrie mai mult peste două zile.

deviantart.com

Însă… vibrația numelui VALENTIN este 7. Fiecare literă are o anumită valoare, o anumită vibrație. Litera V- vibrație 4, litera A- vibrație 1, litera L- vibrație 3, litera E- vibrație 5, litera N- vibrație 5, litera T- vibrație 2, litera I- vibrație 9, litera N- vibrație 5. Se adună vibrația fiecărei litere în parte (4+1+3+5+5+2+9+5= 7) rezultatul fiind 7- aceeași vibrație a misterului, a încăpățânarii, a singurătății. Am putea spune că, în această zi asistăm la dezlănțuirea femeii veșnic misterioase, veșnic singură în pofida tuturor celor ce roiesc în jurul ei.

eventfinda.co.nz

Analizând însă numele preluat al sărbătorii, Valentine’s Day, vom constata că vibrația este 1, a liderului pe piața aceasta a reclamei, a vânzărilor avantajoase. Vibrația 1 fiind vibrația energiei, a agresivității, a manifestării independenței, a dorinței de a fi important. Această sărbătoare s-a impus și pentru că numele ei a fost bine ales.

sursă foto titlu: baronatbucknell.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *