De ce înşală femeile

Nu o să aflăm niciodată chiar dacă vom încerca să căutăm cauzele. Se zice că femeia înşală în două momente total diferite – atunci când se îndrăgosteşte de altcineva sau atunci când se obişnuieşte cu bărbatul respectiv, cu celălalt, când petrece mai mult timp cu acesta şi când, după lungi discuţii despre diverse subiecte banale, ajung, inevitabil, la discuţiile despre sex. Atunci ea are impresia că se lasă „păcălită”, fără să fie neapărat îndrăgostită de acel bărbat. În mintea ei se petrece atunci un lucru interesant: crede că e înţeleasă, apreciată şi dorită de acel bărbat. Atunci cedează, chiar fără să aibă sentimente de iubire pentru acel bărbat. Momente jenante pentru soț care are încredere în ea și aparent o neglijează.

Colegii și prietenii sunt cei mai întâlniţi amanţi, pentru că împreună cu aceştia îşi petrece majoritatea timpului, iau masa împreună, se duc pe teren, în delegații, ies la cafea sau la ţigară. Se întâmplă ca o dată să rămână singuri şi să simtă că împărtăşesc aceleaşi idei sau opinii, pentru a repeta scenariul cât mai curând. Apoi, din discuţie în discuţie, se ajunge la sex. Aventurile excită femeile care au astfel impresia că sunt băgate în seamă. Nu ca acasă unde adesea se plictisesc.

lamenteesmaravillosa.com

Cum îţi dai seama că te înşală o femeie

Cei mai mulți bărbați nu vor să vadă, nu vor să creadă. Nu vor să priceapă că și soțiile lor sunt vulnerabile, sunt ușor de păcălit. Deși partenera ne dă semne, sunt situații când putem remarca comportamente noi ce au multe semne de întrebare. Și totuși bărbații află târziu sau niciodată că le cresc coarne jenante. Prietenii, colegii, văd, află, iar lor tot nu le vine să creadă. Poveștile astea sunt valabile pentru alții. Iată câteva semne care pot însemna ceva dacă vrem să le vedem și să le înțelegem.

 • se îngrijeşte mai mult decât de obicei și face pentru asta o obsesie.
 • este mult mai atentă la modul în care se îmbracă. Apare mereu cu haine noi uneori chiar de la amant.
 • vorbeşte mai des despre un anumit coleg sau despre un prieten comun. Face tot posibilul ca să vă întâlniți cu acesta.
 • tinde să întârzie mai mult la lucru sau își face noi preocupări
 • îşi schimbă vestimentaţia, modul în care îşi aranjează părul, culoarea părului
 • primeşte mesaje legate de serviciu de la acel coleg
 • îşi ascunde telefonul
 • apar ieşiri dese cu colegii sau cu prietenii comuni unde evident este prezent și individul
 • devine mai plictisită când este acasă sau nu îşi ascultă partenerul
 • dacă este întrebată despre respectivul, se fâstâceşte, roşeşte, se bâlbâie, face gesturi necontrolate
 • capătă o dorință legată de o sală de sport la care merge, sau  vrea cu bicicleta împreună cu amantul care vine și cu soția etc

Ce putem face să nu fim înşelaţi? Teoretic, totul. Practic, aproape nimic. Putem încerca să facem viaţa femeii de lângă noi cât mai frumoasă. Să o iubim şi să o apreciem, să avem o viaţă de cuplu frumoasă, să ieşim cât mai des împreună, să o ajutăm atunci când are nevoie.  De cele  mai multe ori așa ceva este inutil. Ați văzut că nu te înșală pentru că nu faci așa ceva. Inevitabilul se poate întâmpla și nu depinde de tine. Depinde numai de ea și de felul ei de a fi, de caracterul ei. Și femeia şi bărbatul sunt asemănători când există nevoia de sex sau de afecţiune. Femeia se gândeşte de mai multe ori până să o facă, bărbatul se gândeşte mai mereu după. Femeia caută afecțiune și cade ușor în plasa unor șarlatani a unor escroci sentimentali. Încearcă să îi spui să fie cuminte, să nu te facă de râs printre prieteni sau printre cunoștințe. Nici nu te ascultă și de fapt nici nu îi pasă. Dacă insiști îți va spune ceva gen tu vorbești care le faci curte la toate?! Vai de capul și de zilele noastre de masculi oropsiți!?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *