Lumina se luptă cu întunericul, masonii se luptă între ei! Dezvăluiri numerologice

Este prima dată în istoria masoneriei când există două MARI LOJE cu aceeși denumire.  Nemulțumiții din MLNR au înființat încă o entitate cu același nume. Ce se va întâmpla mai târziu, după ce se vor lămuri prin Judecătorii și Tribunale, vom vedea. Cert este că, în acest moment, ceilalți, adică răzvrătiții au anunțat alegerea M.M.- ului lor, pentru M.L.N.R.-ul lor, în persoana lui George Ivașcu, actor și fost Mare Maestru de Ceremonii  al M.L.N.R.- ului condus de Radu Bălănescu.

M.M. Radu Bălănescu a preluat conducerea M.L.N.R. de la EUGEN – OVIDIU CHIROVICI  care a fost M.M. din 8 Noiembrie 2003 apoi reales la alegerile din 4 Noiembrie 2006. În timpul primului mandat al Prea Respectabilul Frate Eugen – Ovidiu Chirovici, a fost obţinută recunoaşterea naţională a rolului pe care îl care Marea Lojă Naţională din România îl are în societatea românească, prin acordarea de către Guvernul României a statutului de asociaţie de utilitate publică. În timpul celui de-al doilea mandat de Mare Maestru al lui Eugen – Ovidiu Chirovici, în 2008, Marea Lojă Naţională din România a fost recunoscută de Marea Lojă Unită a Angliei, de Marea Lojă a Irlandei şi de Marea Lojă a Scoţiei.

În data de 6 Noiembrie 2010, Conventul Marii Loji Naţionale din România l-a ales ca Mare Maestru pe RADU BĂLĂNESCU,medic,  profesor Universitar, Doctor în Ştiinţe Medicale. Din luna noiembrie a anului 2015 este Director Departament 11 – Disciplina Chirurgie și Ortopedie Pediatrică a Facultății de Medicină din cadrul U.M.F. ,,Carol   Davila”.

RADU NINEL BĂLĂNESCU – Data nașterii: 29.09.1963

CIFRA DESTINULUI 3 din 1 și 2 Permanent în mișcare, neliniștit mereu, arde ca o torță. Se consumă rapid. Știe. Observă tot, înmagazinează orice informație, memoria îi este nelipsit aliat. Riscul este meseria sa. Echilibrul este natura lui. Instruit pentru orice situație, oricât de grea, este dificil de crezut că-l poți surprinde vreodată nepregătit. Se avântă în necunoscut, acționează neașteptat, te invită să zbori împreună cu el sau te anulează într-un minut. Misterul este pe prioritatea sa, taina îi este sfânt legământ. Norocul îl poartă pe aripile sale, talentul îi este tovarăș nedespărțit. Diplomat când este necesar, prieten de nădejde atunci când înțelegi care ți-e locul, îți va întinde mâna de simte că ești sincer și că meriți. Înțelege mai multe opinii, poate asculta diferite sfaturi dar va decide singur. Știe exact ce vrea, cu cine și când, lista de prieteni îi este clară dușmanii nu reprezintă o problemă pentru el. Îi știe și e pregătit să îi domolească. Uneori de o modestie fermecătoare, alteori impulsiv și cu toane sigur nu îți dorești să fii în preajma sa când este supărat. Nu uită și nu iartă. Niciodată. Cu siguranță își va aminti isprava ta și peste încă două mii de ani. Și se va răzbuna. Nici prea devreme, nici prea târziu, atunci când este timpul potrivit. Deși pare a fi nerăbdător găsește în el puterea de a aștepta clipa perfectă. Energic și rațional, uneori timid, alteori agresiv, se pricepe să fie tiranic în felul său diferit și cu tact. Are calități de lider și hachițe de șef. Are nevoie să fie lăudat pentru realizările sale, simte nevoia de a se afla în centrul atenției tuturor. Nu exagera înălțându-i osanale! Se prinde și devine tot mai vigilent.

bzi.ro

Lucrează excelent în parteneriat și este camaradul devotat dacă simte că ești puternic. Poate fi rănit ușor, opiniile contradictorii ale celorlalți îl dor. Planifică totul atent, e priceput la tot ceea ce presupune migală.

Fiecare pas din viața sa este planificat și  mare taină, nimic nu e haotic- linia organizării 123 prezentă în numerograma zilei sale de naștere. Orice informație este trecută prin filtrul rațiunii- linia inteligenței 369 prezentă în numerograma zilei sale de naștere. Preia cu ușurință orice informație din mediul înconjurător, o prelucrează pe loc și o aplică imediat- cifra 9 se reptă de trei ori în numerograma zilei de naștere.

Singurătatea îi este cea mai cumplită pedeapsă și dureroasă povară care ar putea exista pentru el. Nu-i place, nu o vrea- lipsește cifra 7 din numerograma zilei de naștere. Căsnicia este importantă pentru el- există cifra 6 in numerogramă.

COMPORTAMENT 5 Când este mult prea liniștit sau prea tăcut nu e de bine. Comportamentul îi este adaptabil. Se transformă în orice personaj e necesar și interpretează impecabil rolul în care musai este a evolua. Nu poți bănui cine este, de ce, în care moment sau până când. Convingător, are mereu în tolba fermecată, după caz, ori un zâmbet ori o săgeată otrăvită. Își dorește să poată avea parte de libertatea de a acționa după cum i se pare lui potrivit- cifra vocalelor 5. Ceilalți îl percep ca fiind tolerant, blând și generos- cifra consoanelor 9

PERSONALITATE 8 Deși preferă pacea, în interiorul său va fi război. Se va lupta în primul rând cu sine. Cu toți ceilalți atunci când altfel nu se poate. Îndemânatic, puternic și independent detestă să depindă mereu de alții. Trece cu ușurință sabia din mâna stângă în cea dreaptă și se pricepe a o folosi în orice împrejurare și ca simbol și ca armă. Vede tot, nu-i scapă nimic, este rece și categoric în situațiile în care cei mai mulți se pierd.

Când se pornește furtuna, când necazurile dau năvală încuie inima, cheia o aruncă, nu mai contează nimic înafara îndeplinirii misiunii sale- caracteristica ascunsă 4.

Ce își dorește RADU NINEL BĂLĂNESCU?  Să conducă! Are cifra vocalelor 1.

Este perceput de către ceilalți ca fiind rece, serios, practic, realist, muncitor, organizat, disciplinat. Cifra consoanelor 4.

Radu Bălănescu nu acceptă, nu poate, nu suportă să aibă șefi. Cel mai bine se simte când el este cel aflat la comandă- cifra de tensiune 1.

Se află în cea de-a doua perioadă a vieții sale, de la 33 ani și până la împlinirea vârstei de 60 ani, perioadă cu o vibrație 2, a parteneriatului, a grupurilor strânse în jurul său.

Odată cu împlinirea vârstei de 58 ani se va manifesta influența celui de al IV- lea moment crucial a vieții sale, moment crucial cu o vibrsție 1, a puterii, a conducătorului, a șefului. Acest moment crucial va atinge un maxim la 60 ani dar va începe a se pregăti deci a îl influența cu doi ani înainte (adică fix din ziua de 29 septembrie 2021) și va emite efecte până în 29 septembrie 2025, când va împlini 62 ani.

Anul 2021 este dificil și încărcat de mister și neprevăzut pentru Radu Ninel Bălănescu, datorită vibrației personale 7, doar până în ziua împlinirii vârstei de 58 ani, când începe a se manifesta influența vibrației 1 a ultimului moment crucial din viața sa. Mai sunt doar câteva luni de vulnerabilitate fizică, emoțională și de statut. Dacă nu va obosi până atunci, dacă va rezista până la acel moment, îi va spulbera pe toți cei care acum, din motive mai mult sau mai puțin întemeiate au găsit de cuviință a se revolta, a forma, a constitui încă o Mare Lojă Națională din România.

sursă foto titlu: caleaeuropeana.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *