VIBRAȚIA ZILEI – 06 mai 2021

Ne retragem în noi, ne izolăm de ceilalți, ne ascundem pentru a evita întrebări, priviri, zgomote. Vibrația universală a zilei de 06 mai 2021 este 7. Ne deranjează ceilalți, aglomerația. În general ne deranjează oricine și orice. Intervențiile celorlalți ni se par a fi adevărate pedepse.

Obligația de a fi parte a unei discuții devine cea mai grea corvoadă.Ne va atrage tot ceea ce este diferit, dificil, altcumva. Vom înțelege mai bine intențiile ascunse, semnificațiile gesturilor, intențiile de dincolo de cuvinte. Vom tinde să transformăm totul într-un cabinet de psihologie în care orice persoană este atent analizată și descifrată. Vom fi încăpățânați, sceptici dar deosebit de intuitivi. Vom prefera să lucrăm singuri. Vom fi melancolici. Vom fi enigmatici, tăcuți și discreți, nu ne vom dezvălui nici gândurile, nici intențiile. O zi în care totul se va petrece altcumva decât am planificat, o zi în care parcă cerurile s-ar deschide și ne-ar conduce viețile, ne-ar îndruma pașii, ne-ar apăra de ceea ce nu se vede, nu se bănuiește că ar fi și nici nu se poate pipăi. Relația cu Divinitatea va fi diferită, vom avea parte de tot felul de surprize.

Siguri, puternici, orgolioși. Știm ce vrem, știm că putem, știm ce putem. Acționăm, suntem energici, autoritari. Inițiativă, expansiune, curaj. Vibrația universală 1 a lunii mai 2021 ne va determina să îndrăznim, să ne dorim succesul și să intervenim orice ar fi, în orice condiții pentru a ne atinge scopurile. Este o lună potrivită noilor începuturi, noilor contracte, promovărilor, progresului. Vibrațiile ne vor ajuta dar acțiunea fiecăruia este determinantă. Nu poți câștiga la Loto dacă nu joci, nu poți promova examenul dacă nu te prezinți pentru a îl susține.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *