Constanța e din nou fată mare! Vai de mama ei!

Iată ce scriam pe 27.05.2019 în ziarul Timpul. Au trecut doi ani și totul e încă valabil și merge prost înainte așa cum bănuiam. Vă rog să mai citiți o dată și vă jur că nu am modificat niciun cuvânt.

În Constanța, în sfârșit, rezultate catastrofale pentru PSD-ul nostru mult iubit.
Campania de susținere a alegerilor a fost ca și inexistentă. 
Lideri plictisiți, morocănoși, sictiriți. 
Mesaje urâte, fără impact. Chestia cu România vrea mai mult este mai idioată decât putem suporta. Păi, și soacră-mea vrea mai mult.
Constănțenii nu au fost niciodată proști. Se lăsau amăgiți de farmecul de băiat bun al lui Mazăre. Nicușor punea la cale caravane de propagandă politică și îndemnuri electorale peste tot, prin toate coclaurile.
Cred că PSD Constanța a obosit sau s-a săturat. Un alt exemplu tare ciudat de lucru prost făcut parcă împotriva lor și al interesului de care ar fi avut nevoie. Se întâmplă acum pe la partide să mișune tot felul de deștepți buni la toate care se bagă în treabă ceva de genul lasă șeful că facem noi fluturașele ce, adică, noi suntem mai proști?!

În fluturașul pentru atragerea la vot a lui ALDE la Constanța apare o poză cu domnul Daraban ca și cum ar fi Alain Delon în tinerețe. Ca și cum își imaginează cineva că îl cunoaște lumea după figură și gata mergem să votăm ALDE. În text, altă tâmpenie. Cică nu le place cum face treaba PSD în administrația de pe aici! Citeam și nu îmi venea să cred. Nu mai sunteți în coaliție? Nu vă mai susțineți nici la bine nici la rău?! Tot pe prima pagina a fluturașului color există o combinație foarte prost făcută cu Cazino-ul din Constanța și cu clădirea principală imagine a Europei de la Strasbourg. Dacă au vrut să facă mișto de noi, le-a ieșit! Și i-am pedepsit la vot, 4%! Și apoi, zău așa, cum vrei să atragi voturile cu Norica Nicolai, Dabiel Barbu și Renate Weber?

Prezența ALIANȚA 2020 USR PLUS printre câștigătorii acestui scrutin surprinde numai aparent și doar pe cei adormiți printre listele cu funcțiile de vicepreședinți și secretari pline cu de alde nimeni înfumurați și simandicoși. Alegătorii vor mereu noutăți, prospături, care să nu ne mai mintă, iar USR a reușit să ne arate că mai există printre noi și așa ceva. Că nu suntem toți mincinoși, hoți sau profitori de sinecuri din funcții publice. Lista cu ofertele USR pentru români în Parlamentul European a fost bine făcută. PNL Constanța a dat o lovitură importantă acum de curând punând în prima linie de luptători o vedetă cu imagine bună încă nepătată de găinării politicianiste. L-a aruncat în luptă pe Valentin Vrabie, câștigul fiind mai mult pentru PNL decât pentru fostul așa zis independent. Dacă PNL Constanța va ști să îl lase liber, să aibă inițiative, și să nu îl cocoșească dându-i tot feluri de ordine deștepte vai foarte bine mai ales pentru ei, pentru liberali. Lui Vrabie îi sare țandăra imediat și iar își aduce aminte că este un independent renumit. Bănuiesc că ALDE tocmai din astfel de motive l-a pierdut. Nimeni nu se joacă în curtea lui Vrabie sau chiar cu Vrabie. Încă e tânăr și are multă putere.

Pentru PNL și pentru USR la Constanța vin vremuri grele, pline de responsabilități de toate felurile. Nimeni nu îi va ierta dacă ne vor dezamăgi. Să omori speranțele oamenilor este cel mai mizerabil lucru. Dacă mă întreabă pe mine ce au de făcut acum i-aș învăța să ceară ajutor. Oameni buni, nu ne lăsați, ajutați-ne să ucidem fiara!  Hoția, minciuna, delăsarea, nesimțirea, abuzul, ignoranța, păcăleala. Fiara cu șapte capete. Toate mizerabile. Adio, mă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *