VIBRAȚIA ZILEI – 07 mai 2021

Cu siguranță mai ambițioși, azi nu vom pierde ocazia de a discuta în contradictoriu. Vom simți nevoia să ne întrecem, să concurăm, să demonstrăm că suntem mai buni, mai deștepți, mai bogați, mai.. decât ceilalți. Care ceilalți? Nu contează: mama, soția, copiii, colegii, șefii, prietenii… Vibrația universală a zilei de 07 mai 2021 este 8.

Vom dovedi curaj, determinare, vom fi nerăbdători, destoinici, încăpățânați. Vom fi punctuali, vom vâna greșelile celorlalți. Vom fi eficienți și insistenți, supărător de atenți la detalii și exagerat de zgârciți. Vom fi nemulțumiți indiferent de realizările acestei zile. Vom argumenta și contraargumenta, ne vom lupta și vom porni războaie… ne vom răzbuna. Am putea avea succes în afaceri dar vom câștiga doar funcție de efortul depus. Atenția la detalii ne va fi de mare ajutor! O zi bună din punct de vedere financiar.

Siguri, puternici, orgolioși. Știm ce vrem, știm că putem, știm ce putem. Acționăm, suntem energici, autoritari. Inițiativă, expansiune, curaj. Vibrația universală 1 a lunii mai 2021 ne va determina să îndrăznim, să ne dorim succesul și să intervenim orice ar fi, în orice condiții pentru a ne atinge scopurile. Este o lună potrivită noilor începuturi, noilor contracte, promovărilor, progresului. Vibrațiile ne vor ajuta dar acțiunea fiecăruia este determinantă. Nu poți câștiga la Loto dacă nu joci, nu poți promova examenul dacă nu te prezinți pentru a îl susține. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *