VIBRAȚIA ZILEI – 08 mai 2021

Sentimente amestecate: iubire și speranță, deznădejde și griji, dramatism și înfrigurare. Câte puțin din fiecare dar toate trăite intens. Cea mai bună alegere în această zi este relaxarea. Totul se poate prăvăli oricând și peste noi și peste lumea întreagă. Vibrația universală a zilei de 08 mai 2021 este 9. Orice afecțiune trebuie tratată cu seriozitate, orice dorință de a conduce cu viteză ar trebui înfrânată.

Este o zi perfectă pentru acte caritabile, este o zi în care putem dovedi generozitate, în care putem dărui lumină și dragoste. Este posibil ca azi să ne simțim împovărați de grijile noastre și ale tuturor celor dragi, să încercăm sentimente de neîmplinire, de nemulțumire, să fim risipitori. În ciuda tuturor acestor neplăcute încercări, ziua de azi este potrivită finalizării vechilor proiecte. Mai bine să călătorim, să mergem la spectacole, să fim romantici, să le arătăm celor dragi cât de importanți sunt pentru noi.

Siguri, puternici, orgolioși. Știm ce vrem, știm că putem, știm ce putem. Acționăm, suntem energici, autoritari. Inițiativă, expansiune, curaj. Vibrația universală 1 a lunii mai 2021 ne va determina să îndrăznim, să ne dorim succesul și să intervenim orice ar fi, în orice condiții pentru a ne atinge scopurile. Este o lună potrivită noilor începuturi, noilor contracte, promovărilor, progresului. Vibrațiile ne vor ajuta dar acțiunea fiecăruia este determinantă. Nu poți câștiga la Loto dacă nu joci, nu poți promova examenul dacă nu te prezinți pentru a îl susține. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *