5 decembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

VIBRAȚIA  ZILEI:  01 februarie 2022

2 min read

Sensibili și agitați vom fi influențați de vibrația universală 8 a lunii februarie. Vom fi blânzi dar pregătiți pentru atac. Vom fi darnici dar cu măsură. Ne vom simți împovărați de griji dar pregătiți pentru a renunța la tot ceea ce ne provoacă starea de nesiguranță. Pe scurt vom fi pe baricade gata de acțiune. Azi vom lupta pentru ceea ce considerăm a fi corect, azi vom lupta pentru viitorul pe care îl dorim, azi vom fi buni mai ales cu noi și pregătiși pentru a pune capăt oricărui motiv ce ne provoacă stare de disconfort fizic sau psihic.

VIBRAȚIA UNIVERSALĂ A ZILEI DE 01 FEBRUARIE 2022 ESTE 9.

Ușor influențabili, vom fi marcați de opiniile celorlalți. Altruiști și devotați  nu ne vom uita datoria îi ajuta pe ceilalți. Darnici și miloși vom fi lesne impresionați.

Emotivi putem fi lesne răniți iar reacțiile nu ne vor fi ditre cele mai plăcute. Putem lua decizii radicale. Putem alege să renunțăm la ceea ce ne deranjează, ne agită, ne sperie. Azi avem șansa de a opri abuzurile, de a împiedica perpetuarea fricii, azi putem pleca din relațiile dificile: de serviciu sau amoroase.

Important este să fiți atenți la semnalele corpului vostru: sistemul imunitar poate fi slăbit iar atenția poate avea de suferit. Riscul accidentelor este crescut.

Încercați să vă relaxați. Nu începeți activități noi. Este o zi tocmai bună pentru a finaliza lucrări neglijate.

Nu luați hotărâri pripite, nu urcați la volan dacă sunteți supărați, nu încercați să spălați vase dacă sunteți nervoși: veți consuma prea mult detergent pentru o singură farfurie pe care ulterior veți simți nevoia să o dați de pământ.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.