2 decembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

Clipe de viață – Rătăcit printre ai noștri

2 min read

La noi până și AUR-ul ruginește. Când ești lider de carton vopsit cu cerneală populară, cu dinți de vată și picioare de lut îți e frică și de umbra ta și de colegii tăi. „Când țiganul s-a văzut împărat întâi pe ta-su l-a mâncat”, zice românul din experiența lui de viață.

Știe cineva ce au de împărțit cei câțiva lideri ai acestui partid încă necopt și aiurit?!

Lumea trebuie să afle că românii sunt neserioși, sunt neputincioși, chiar și atunci când e vorba despre un partid naționalist. AUR a apărut peste noapte din pălăria unor magicieni care în loc să ne păzească de așa ceva chiar ei pun mereu la cale batjocorirea noastră. Cum e posibil ca acest așa zis partid să aibă în septembrie 2020, la alegerile locale, rezultate catastrofale de sub 1% și apoi imediat peste nici două luni în decembrie intră în parlament cu aproape 10%!?! Toți cei care am activat politic și am alergat după voturi știm că așa ceva nu e posibil.

În Constanța o doamnă asistentă medical s-a trezit senatoare deși nu apăruse deloc pe scena politică și se ruga de toată lumea să nu cumva să intre în parlament pentru că dânsa nu vrea că îi este bine așa cum e.

Nici în prezent acest simulacru de partid nu are organizații locale, nu are lideri cam pe nicăieri, nu e prezent pe scena politică, socială, economică, culturală. Eu cred că va dispărea așa cum a apărut, pe blat, pe șestache. Mesajele lor fac rău românilor. Sunt antisistem, sunt antieuropene, sunt prorusești, sunt vechi, încâlcite și nefirești. Alimentează fără sens o nemulțumire generală ușor de înțeles pentru cei care nu mai au răbdare și vor repede o viață mai bună, eventual ca în Germania, de exemplu, uitând trecutul nostru chinuit.

Se pare că AUR-ul nostru a rămas încă bine zăvorât pe undeva pe la Moscova.  

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.