29 noiembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

VIBRAȚIA ZILEI – 07 februarie 2022

2 min read

Cu siguranță mai îngrijorați dar și mai responsabili. Ne vom gândi tot mai mult și mai serios la efectele gesturilor noastre asupra membrilor familiei.

VIBRAȚIA ZILEI de 07 februarie 2022 este 6.

Prioritare vor fi bunăstarea, înțelegerea și fericirea celor pe care-i iubim. Ne vom gândi tot mai serios că vom petrece mai mult alături de cei dragi. Vom fi ușor speriați, neliniștitți, vom încerca să-i învățăm pe ceilalți care sunt următorii pași de urmat și care ar fi direcția potrivită.

Ne va preocupa amenajarea casei, a mediului în care ne vom petrece majoritatea timpului. Riscăm depresii. Vom fi pofticioși. Este o zi potrivită pentru a înainta divorț dacă ați epuizat orice șansă de împăcare. Este o zi în care discuțiile în căsnicie pot izbucni din nimic și pot degenera în adevărate scandaluri. Cu puțină atenție vom fi capabili a le evita. Azi vom lua în serios funcțiile de încredere, vom fi cinstiți și vom aprecia fair-play-ul. Azi vom simți nevoia să fim aproape de familie, să fim sprijiniți de familiile noastre.

Azi, pentru că ne iubim rudele, vom tinde să oferim sfaturi tuturor. Cu precădere celor care n-au nici un chef să le asculte sau să le urmeze. Vom fi curioși, vom dori să aflăm tot ceea ce li se întâmplă alor noștri (frați, părinți, nepoți, vecini, colegi, colegilor colegilor și tot așa).

Mai bine nu puneți bază pe niște bani ce ar fi trebuit să intre azi în bancă. Mai așteptați puțin. Azi consolidați relații, e cea mai bună alegere. 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.