29 noiembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

VIBRAȚIA ZILEI – 10 februarie 2022

2 min read

Azi nu vom impune limite pornirilor generoase chiar dacă în suflete va fi furtună. Vibrația universală 8 a lunii februarie ne influențează pornirile războinice, vibrația zilei de azi le temperează și ne îndeamnă să ne îndepărtăm de orice ne provoacă disconfort. Vom face bine mai ales dușmanilor, lăsându-i să plece, îndepărtându-ne de ei, ajutându-i la nevoie. Nu din dorința egoistă de a ne mântui ci dintr-o năzuință ce pare a fi desprinsă de dincolo de noi, mai presus de orgolii și de hotarele acestei lumi. Trăirile acestei zile vor fi intense iar indemnul de a-i ajuta pe cei aflați în clipe de grea încercare va fi de neorprit.

Vibrația universală a zilei de 10 februarie 2022 este 9.

Șarpele invidiei nu va avea nicio putere azi asupra noastră. Otrava picurată în ureche de dușmani va fi ineficientă. Azi vom uita de lupte vom face pace cu noi și cu ceilalți. Ne vom iubi prietenii, ne vom recunoaște dușmanii, vom suferi pentru necazurile lor, îi vom ajuta îndepărtându-ne de ei, eliberându-i de povara de a înfăptui răul asupra noastră.

Ziua de azi, dramatică, în general, va avea ca efect eliberarea, înlăturarea necazurilor și purificarea propriilor suflete. Vom înțelege năzuințele celorlalți, vom descoperi motivele care-i îndeamnă pe alții să ne invidieze, să se pornească împotriva nostră, vom cuprinde gestul trădării celorlalți și vom alege să le refuzăm plăcerea înfruntării, oricât de greu pare a fi de crezut ori de înfăptuit.

Este o zi perfectă pentru conducătorii cultelor. Acestora le va deveni mai siplu să-și transmită credința, să-și îndeplinească misiunea sfântă.

Azi putem lua hotărâri importante, pot avea loc încheieri zguduitoare de situație. Devotamentul pe care-l vom dovedi azi ne poate împinge către uitarea de sine, către ignorarea propriilor dorințe. Mai binele celorlalți va reprezenta prioritatea noastră de azi.

Este o zi în care putem decide că e mai bine să ne desprindem, să rupem relații vechi, putrede, greu de îndurat. Vom fi tandri cu cei apropiați sufletelor noastre.

Azi banii vor circula de la cei care pot ajuta către cei care au nevoie de ei. Afacerile nu vor prospera în mod deosebit.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.