2 decembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

VIBRAȚIA ZILEI – 24 februarie 2022

2 min read

Azi vom reuși a ne ascunde excelent pornirile războinice. Ne vom pune măști, ne vom schimba măștile funcție de ceea ce vom urmări, de activitățile zilei, de cei pe care va trebui să îi convingem. Vom disimula excelent.

Scopul acestei zile este câștigarea unei lupte, dobândirea prosperității financiare și debusolarea dușmanului, dezorientarea lui prin tot felul de tactici, care mai de care mai elaborate dar deloc adevărate. Azi totul poate fi iluzie, azi totul se rezumă la a arăta vrabia din mâna stângă și de a distrage atenția pentru a nu fi observați ce facem cu dreapta. Vom evolua impecabil, ne vom ascunde trăirile cu dibăcie.

Vibrația universală a zilei de 24 februarie 2022 este 5.

Este o zi în care orice neatenție ne poate costa scump. Mă refer la pierderi financiare importante. Nevoia de libertate este mare în această zi cum la fel de mare este dorința de a ne dezlănțui, de a acționa după propriile pofte, de a ne descătușa, de a nu ține cont de reguli.

O zi ideală pentru relaxare, pentru legături amoroase pasagere dar și pentru cumpărături de plăcere. O zi în care putem convinge asociații sau viitorii colaboratori, o zi perfectă pentru a ne reorienta profesional sau în viața amoroasă. Sunt posibile schimbări importante, modificări ale unor planuri bine puse la punct.

Verificați de mai multe ori înainte de a lua o hotărâre, înainte de a vira niște bani, mai verificați încă o dată contractele și mai ales ceea ce nu este specificat în ele.

Cel mai bine ar fi să nu întreprindeți nimic foarte important, nimic din ceea ce necesită atenție la detalii. Lăsați hotărârile și mișcările importante pentru zilele următoare.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.