5 decembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

MAIA SANDU, PREȘEDINTE AL REPUBLICII MOLDOVA – profil numerologic

6 min read

Data nașterii 24 mai 1972; Cifra destinului 3 din 3 și 0; cifra zilei de naștere 6; comportament 2; cifra personalității 5

Sociabilă și activă, expansivă și intolerantă Maia Sandu (președinte al Republicii Moldova începând cu data de 24 decembriue 2020) reușește să atragă atenția tuturor.

Norocoasă și pricepută în arta conversației de salon se enervează iute, riscă indiferent de situație, reține orice discuție, are o memorie de invidiat. Când vrei să îi atragi atenția mai mult de un minut trebuie să-ți pregătești cu grijă cuvintele, subiectul, tactica de abordare.

Îi displace viața monotonă, are nevoie de acțiune, de zdruncinături, de forfotă. Uneori îngâmfată, alteori cu toane și intolerantă poate deveni fermecătoare când e binedispusă și nu e ocupată. Dacă nu are de lucru își face, dacă e prea liniștită își găsește probleme. Îi place când este înconjurată de mulțime, are nevoie să fie lăudată, iubită, admirată.

Talentele-i sunt multe: poate avea un discurs impecabil, poate avea talent artistic și idei multe, potrivite fiecărei situații indiferent de gravitatea ei. Înțelege importanța secretelor, ele fac parte din viața sa.

Zilele în care este ignorată sunt triste, sunt zile pierdute pentru ea- cifra destinului 3 din 3 și 0.

Potrivită pentru o viață dedicată profesiei de dascăl, este implicată și responsabilă- cifra zilei de naștere 6.

Orice funcție de încredere este o provocare pentru ea și va fi tratată cu seriozitate. Adeseori responsabilitățile cad pe umerii ei, nu se plânge, nu se opune, mai vrea, știe că este capabilă să poarte orice povară.

E drept că se pricepe de minune să ofere sfaturi mai ales celor care nu își doresc amestecul în treburile personale. Are impresia că știe cel mai bine ce-ar trebui să facă ori cum ar trebui să acționeze prietenii, colegii, lumea întreagă. Uneori individualistă  alteori vanitoasă poate cădea pradă stărilor depresive. Moralistă, înțelege cu greu punctul de vedere al celorlalți. Își face griji mari pentru probleme minore. Apreciază loialitatea detestă necinstea.

Își dorește să fie mereu pregătită motiv pentru care este în alertă mereu- cifra zilei de naștere 6.

Cel mai dificil îi va fi să ia o hotărâre. Ulterior nimeni și nimic nu o va mai putea opri din drumul său, nu o vor mai convinge să renunțe- linia hotărârii 159 prezentă în numerograma zilei sale de naștere.

Cu o constituție fizică rezistentă este puternică și nu se dă bătută în fața nici unui efort reușind a învinge  orice boală. Cariera este importantă pentru ea- linia fizicului 147 este prezentă în numerograma zilei sale de naștere.

Se întâmplă să nu dea atenție intuiției, este empatică, simte emoțiile i se transmit trăirile celor din jurul său- cifra 2 se repetă de două ori în umerograma zilei sale de naștere.

Comportamentul îi este prietenos. Poate da dovadă de tact și diplomație în situațiile dificile chiar dacă se simte vulnerabilă și mai ales atunci când e nehotărâtă- cifra numeleui complet 2.

Își dorește să aibă puterea de a se implica mai mult, ar vrea să poată dovedi mai multă responsabilitate, își dorește o viață liniștită în familie- cifra vocalelor 6.

Este percepută ca fiind greu de pătruns, cu multe secrete- cifra consoanelor 5.

Adaptabilă și convingătoare știe când trebuie să acționeze, în ce moment și cum. Poate interpreta mai multe roluri, poate imagina scenarii, le poate aplica- cifra personalității 5. Are nevoie de libertate de acțiune, este nerăbdătoare, greu de strunit și de ținut sub control, uneori prea indulgentă cu sine, alteori pasionată de jocuri de culise. Înțelege exact cum sunt cei din jurul ei, se pricepe a folosi pe fiecare în parte acolo unde este potrivit. Știe să întoarcă orice situație oricât ar fi de dificilă, în favoarea ei. E greu să afli ce simte, ce pune la cale, unde îi este gândul cu adevărat. Maschează excelent orice emoție, își controlează perfect orice pornire, devine omul potrivit la locul potrivit pentru că așa trebuie tu să crezi, așa trebuie tu să înțelegi că este (5).

Deși preferă a evolua în public nu este un om de echipă, ea este cea care va coordona echipa, cea care îi va învăța pe ceilalți ce-ar trebui să facă și cum, ea este profesorul nu coechipierul- vulnerabilitate 2.

Când îi este mai greu, când  are necazuri găsește în sine puterea de a tolera pornirile războinice ale celorlalți. Demontează orice neînțelegere, dezamorsează orice situație cu duhul blândeții, cu generozitate, apelând la pornirile fraterne din sufletele celorlalți. Poate avea reacții neașteptate și spectaculoase- caracteristica ascunsă 9.

De la 33 ani și până la împlinirea vârstei de 60 ani se va afla într-o perioadă cu vibrație 6- oportunități de asumare a responsabilității, funcții în care își va putea exprima opiniile și își va permite să dea sfaturi, îi va obliga pe ceilalți să îi urmeze îndemnurile.

Provocarea acestei perioade este 3- nu va fi interesată neapărat de comunicarea efectivă cu ceilalți, ci doar de îndeplinirea misiunii sale.

Întregul an 2021 a fost  un an marcant pentru președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. După acest an 2021 totul se va schimba în sufletul său și nu ne referim doar la credințe sau la grila de valori.

Anul 2022 are, pentru Maia Sandu, o vibrație personală 8, vibrația luptei, vibrația ambiției și a răzbunării.  

Va fi eficientă, sigură pe sine, atentă la detalii, rațională și rece. Este drept că va fi insistentă și nerăbdătoare, se va contrazice permanent, îți va fi greu să îi intri în grații. Își poate da frâu liber violenței și se poate enerva imediat. Se va organiza excelent dar nu se va feri să pornească la luptă pentru a păstra pacea. Va pedepsi aspru trădătorii și mincinoșii, va răsplăti loialitatea.

Dacă în februarie nu va șovăi fiind precisă, fermă și eficientă, în martie pare că nesiguranța tinde să se înstăpânească în gândurile sale și se va simți cumva vulnerabilă. Va coopera însă excelent, se va organiza și ordona, își va face o listă clară de ceea ce ar face și ceea ce nu ar accepta în veci, o listă cu prietenii de nădejde și alta cu dușmanii. Uneori va trece prin momente de deznădejde dar duritatea vibrației personale 8 a acestui an o va ajuta, o va determina să se ridice ori de câte ori va simți că nu mai poate.

În aprilie norocul pare să îi zâmbească dar în iunie 2022 apar niște modificări radicale în viața sa. Își va schimba strategia, modul de acțiune dar și grila de valori care va căpăta alte noi sensuri. Luna august (vibrație personală 7) aduce modificări neașteptate ale unor planuri bine puse la punct. Va fi mai distantă, mai retrasă, mai ermetică, pare a se feri de aglomerație, de zgomote, pare să aibă nevoie să îi pună ordine în gânduri. Nici luna octombrie 2022 (vibrație personală 9) nu este o lună excelentă. Va descoperi trădări și va dori să se îndepărteze de tot ceea ce îi face rău, de tot ceea ce îi provoacă durere.

Între 49 și 53 de ani, Maia Sandu se află în plină desfășurare al celui de al III-lea moment crucial, al cărui maxim va fi atins în anul 2023. Acest moment crucial are o vibrație 9, vibrația pierderilor și a sfârșitului de poveste. Va trăi momente dramatice, se va simți împovărată de grijile tuturor dar va fi generoasă, miloasă și va face acte caritabile. Este posibil să piardă oameni dragi, este posibil să se scuture de tot ceea ce o împiedică să își ducă misia până la capăt, să facă bine tuturor chiar dacă acest lucru înseamnă propria suferință, sacrificiu.

sursă foto: presedinte.md

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.