29 noiembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

VIBRAȚIA  ZILEI – 06 martie 2022

2 min read

An cu vibrație universală 6, lună cu vibrație universală 9, zi cu vibrație universală 6. O zi în care vom simți nevoia să explicăm, să expunem acele motive care au determinat anumite acțiuni.

Este o zi în care multe cupluri cu probleme se vor destrăma, în care multe parteneriate se vor încheia, în care ne vom asuma responsabilitatea gesturilor. Este ziua în care putem alege să părăsim casa, familia, căminul din cauza lipsei de confort sau în căutarea siguranței, a tihnei, a unei atmosfere agreabile.

Vibrația universală a zilei de 06 martie 2022 este 6.

Pe fondul dramatismului accentuat al acestei luni nu ne vom feri a suplimenta răspunderea la serviciu, acasă, în particular. Actele caritabile, prezența și activitatea în asociații al căror scop este acordarea ajutorului necesar celor aflați în necaz ne vor ocupa timpul liber.

Azi teoretic ne vom dori pace, conciliere, liniște. Doar că ne vom dori acea liniște care să apară în urma unei rupturi, a unei scindări, a unei îndepărtări de tot ceea ce ne provoca neliniște, rău, angoasă și aici ne referim la asociați, parteneri, soți, iubiți, locuri de muncă, șefi exagerat de pretențioși. Este vorba despre acele separări în care este preferată concilierea.

Azi vom fi deosebit de îngrijorați, vom vedea probleme acolo unde probabil nu vor apărea niciodată, vom simți nevoia să dăm sfaturi, vom avea impresia că fără noi ceilalți nu s-ar descurca. Vom oferi sfaturi fără a pune umărul la treabă dar ne vom simți jigniți dacă nu vor fi urmate.

Vom fi curioși, vom dori să aflăm totul despre toate, vom intra cu bocancul în viețile celorlalți, vom fi vanitoși. Vom ciuguli toată ziua, vom fi pofticioși, vom avea capricii culinare pe care ni le vom satisface neapărat.

Vom fi exagerat de critici, moraliști și nu vom reuși să înțelegem și punctul de vedere al celorlalți a căror singură grijă ar fi să ne asculte și să îndeplinească sfaturile puse la dispoziția lor.   

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.