2 decembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

VIBRAȚIA ZILEI – 10 martie 2022

2 min read

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Mai curajoși, nu vom ezita a lua totul de la capăt. Mai independenți, ar fi dificil pentru oricine să ne îngenuncheze. Mai energici, nu vom pierde timpul cu fricoșii.

Vibrația universală a zilei de 10 martie 2022 este 1.

Dacă alaltăieri încă mai speram să păstrăm ceva din relațiile trecute și luptam pentru asta, dacă ieri ne îndepărtam de oameni care ne răneau, azi suntem siguri pe dorințele și puterile noastre, astăzi avem șanse noi.

Apar cărări nebănuite pe care ne încumetăm a le străbate fără temeri. Vom ordona și vom fi urmați în demersurile noastre. Altă variantă nu există. Ambițioși dar și agresivi vom reacționa dur când cineva ne va pune la îndoială hotărârile. Vom comanda prietenilor, soților, copiilor. Egoiști, vom avea impresia că totul ni se cuvine. Dacă nu ne va fi oferit ceea ce ne dorim vom obține prin forță. Vom avea pretenția de a fi tratați cu maximă importanță și smerenie.

Vom fi tiranici, despotici. Munca va fi delegată către cei din jur, noi vom fi prea ocupați să ordonăm. Nenorocirea este că nu prea va avea cine a se ocupa de ordinele primite. Pot ieși scântei, la propriu.

Hotărâți și impetuoși vom acționa întâi și apoi vom analiza situațiile create. O fi de bine? Ne vom urmări cu încăpățânare scopurile, vom fi nerăbdători. Lucrul în echipă va fi imposibil. Păi cine mai comandă? În afaceri vom fi mai siguri pe noi și mai direcți. Dacă amintim despre sentimente ele vor fi de admirație doar pentru propriile persoane.

Ne vom iubi cu disperare și ne vom admira în taină. Oricine altcineva ar îndrăzi a se măsura cu noi ar fi anihilat. Nici umbra nu va avea voie a păși în fața noastră fără a primi aprobare.  Și aprobarea nu va veni azi.

În domeniul profesional inițiativa este decisivă. Vor apărea ocazii de promovare, va exista șansa asumării unor noi responsabilități. Statutul social se poate modifica în bine. Nu se știe exact cine va mătura, cine va așeza masa și cine va spăla vasele. Probabil mâine vom afla.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.