29 noiembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

Despre Kamala Devi Harris al 49-lea vicepreședinte al SUA – Numerologie

5 min read

Despre Kamala Devi Harris, din atât de cunoscuta Wikipedia aflăm informația potrivit căreia:

Ea este a doua persoană cu ascendență ne-albă în funția de vicepreședinție, după Charles Curtis, vicepreședintele lui Herbert Hoover. Ea este, de asemenea, prima persoană afro-americană, asiatică-americană și prima femeie vicepreședinte din istoria Statelor Unite.

Avocat și politician a fost, începând cu anul 2017, senator al Statelor Unite ale Americii și, din anul 2021, este cel de al 49- lea vicepreședinte al SUA.

Anul universal 2021, cu a sa vibrație universală 5, a adus modificări, schimbări de optică, de imagine, remanieri, mutații, metamorfoze, înlocuiri de tot felul și peste tot. A fost un an surpriză și surprinzător. Prima noutate a fost avansarea unei femei (de ascendență ne-albă) în funcția de vicepreședinte al celei mai mari și importante țări din lume, Statele Unite ale Americii. Am descoperit că cele două, Kamala Devi Harris și SUA se și potrivesc, sunt compatibile.

În 2022 cu toții ne vom implica, ne vom responsabiliza, ne vom asuma răspunderea faptelor, a acțiunilor, a discursurilor. Vom da explicații, vom încerca să fim de ajutor chiar dacă uneori ajutorul nu este dorit sau nu acela este cel dorit. Kamala Harris, asemeni tuturor, va fi influențată de vibrația universală a fiecărui an în parte deci și de vibrația acestui an, 2022.

Născută la data de 20 octombrie 1964, Kamala Devi Harris, are o cifră a destinului 5 din 2 și 3.

 În Numerologie toate calculele pe care le facem pe baza datei de naștere ne oferă informații despre caracter. Numele pe care îl purtăm ne determină, ne influențează comportamentul iar cumulul dintre cifra destinului (caracter) și cifra numelui complet (comportament), ne dezvăluie personalitatea respectivei persoane.  

Iubind libertatea și dorind permanent să determine schimbarea, Kamala Devi Harris este adaptabilă și convingătoare. Lucrează excelent în condiții de stres, nu se sperie ușor, este curajoasă și energică, având mereu soluții pentru orice situație, oricât de dificilă ar părea a fi – cifra destinului 5 din 3 și 2.

Îi înțelege pe ceilalți, îi vede așa cum sunt ei în realitate și se pricepe a îi folosi funcție de calitățile fiecăruia, exact acolo unde ei sunt mai potriviți. Înțelege imediat când este mințită și o deranjează încercările altora de a o manipula. Poate avea reacții explozive. Fermecătoare și sociabilă te cucerește din plimele clipe petrecute în prezența ei – cifra 3 prezentă în cifra destinului 5 din 2 și 3. Iute la minte, este un excelent vânzător de imagine.
Are nevoie de libertate de acțiune, îi place să călătorească, este deosebit de pricepută în arta diplomației.

Joe Biden, Kamala Harris
sursă foto: people.com

Este un partener de încredere care alege să lucreze întotdeauna cu cei mai puternici.

Se grăbește când trebuie deși în general preferă să verifice, să aștepte momentul potrivit pentru acțiune. Nu uită și nu iartă și, chiar dacă lasă impresia că a trecut cu vederea incidentele neplăcute, întotdeauna se va răzbuna. Își planifică totul cu mare atenție. Uneori timidă, alteori nehotărâtă, nimeni nu îi va observa ezitările. Se plictisește repede dar întotdeauna își va duce la îndeplinire atribuțiile.

Nimeni nu va putea afla ce gândește sau ce planuri are.

Ușor irascibilă și sensibilă poate fi marcată de opiniile celorlalți – cifra 2 din cifra destinului său, 5 din 2 și 3. Preferă pacea dar acționează permanent de parcă s-ar afla pe câmpul de luptă – cifra numelui complet 8. Este pricepută în a crea controverse, în a determina grupuri sau persoane să se înfrunte doar pentru a avea câștig de cauză, doar pentru ca ea să fie cea care va învinge, singurul învingător.

Precisă, exactă, sigură pe sine, are un comportament milităros, rigid la nevoie, întotdeauna eficient. Prietenii săi știu că nu este cazul să o deranjeze când are treabă de făcut.

Este serioasă, practică, muncitoare. Organizată și disciplinată poate deveni rece, crudă, severă funcție de importanța problemelor pe care trebuie să le rezolve. Pregătită pentru orice situație nu își pierde cumpătul niciodată și chiar dacă este speriată nimeni nu va observa – cifra personalității 4.

Anul 2022 are, pentru vicepreședintele SUA, Kamala Devi Harris  are o vibrație personală 9 –un an dramatic, pe alocuri dureros.

Vibrația 3 a momentului crucial care se află în plină desfășurare pentru Kamala Harris (care a început în anul 2020, al cărui maxim este atins în 2022 și își va încheia influența în 2024) îi aduce norocul de care are nevoie, îi dezvăluie secrete atent păzite, o ajută să găsească cele mai potrivite soluții problemelor apărute, o îndeamnă să călătorească, să se expună, să se enerveze, să-și manifeste emoțiile în cele mai diferite feluri, să fie plăcută, fermecătoare, să nu ducă lipsă de imaginație. La nevoie va executa roluri de un risc nebănuit și va ieși cu bine din orice dificultate.

Luna martie o încurajează, o îndeamnă să se implice, să fie activă, va fi energică, se va consuma, va îndrăzni a se implica în activități dificile, va fi curajoasă, va avea un discurs impecabil, va călători, va exagera – vibrație personală 3.

În luna aprilie își va fixa obiectivele, își va stabili prioritățile, va deveni rece, dură, neiertătoare, categorică, va munci mult, aproape că va trudi, se va ordona, organiza, nu va avea timp nici de glume, nici de prieteni, nici de ea – vibrație personală 4.

În luna mai vor apărea șanse noi, ocazii de a lua totul de la capăt pe fondul unor finaluri neașteptate. Poate mai multă suferință, poate hotărârea de a se îndepărta de persoane, afaceri, proiecte al căror efect asupra sa este unul nedorit. Nici luna iulie nu pare a fi una foarte bună. Va simți nevoia să se izoleze, să se ermetizeze, va fi sufficient de puțin comunicativă, se va ruga mai mult, va fi mai intuitivă, va simți oamenii și pericolele, va avea presentimente cărora ar fi bine dacă le-ar da importanța cuvenită și ar ține cont de ele – vibrație personală 5.

În luna septembriear fi bine dacă ar avea posibilitatea de a se relaxa, de a se odihni, de a călători de plăcere. este o lună care poate aduce cu sine tot felul de neplăceri – vibrație personală 9.

sursă foto titlu: fordschool.umich.edu

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.