5 decembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

Mai întâi iubirea ta și apoi a celorlalți. Dacă vrei să fie bine.

4 min read

SAMSUNG

Fă ce trebuie dacă vrei să fii atractiv, să te dorească cei de lângă tine, să fii admirat, să te simți important, să fii plăcut și necesar.

Poți fi arhitectul propriei tale vieți, poți să deții controlul asupra sentimentelor și asupra frecvenței tale energetice.

Încearcă să crezi în puterea pe care o are așa numita lege a atractiei și să vrei să o pui în aplicare chiar și în fiecare zi. Iată câteva reguli care te vor ajuta. Iată cîteva sugestii, câteva direcții. Nu te costă nimic, nu te doare, puțin efort și ceva îndemânare.

Iubirea este forța pozitivă a vietii. Nu e niciodată slabă sau plăpândă. Poate fi cauza unei realități pozitive. Încearcă să îți iubești și dușmanii! Te vei simți mult mai bine iar pe ei chestia asta îi va năuci.

 Iubirea ca forță poate creea o realitate benefică, poate spori lucrurile bune din viata ta și poate schimba orice situație negativă în ceva folositor.

Vei primi doar în măsura în care dăruiești. Bine faci, bine găsești. Rău faci, rău primești.

Când gândurile și sentimentele tale sunt pozitive sau negative, ele se întorc la tine ca un ecou. Și nu întotdeauna ești pregătit să le primești. Mai ales pe cele rele.

Vorbeste numai despre ceea ce îți place. Povestește oamenilor numai despre faptele bune. Astfel vei atrage în viata ta doar lucruri plăcute.

Gândește-te numai la evenimentele care îți plac și pe care le iubești. Te vei simți din ce în ce mai bine. Viața nu se întâmplă pur si simplu, ci îți răspunde la tot ce faci tu. Totul în viața ta depinde de tine, de felul tău de a fi, de ceea ce gândești și ce simți. Lucrurile pe care le dorești te doresc la rândul lor! Banii te doresc. Și sănătatea și  fericirea vor veni spre tine dacă ești un om bun.

Cultivă-ți o stare de spirit pozitivă. Dacă dorești să primești lucruri care te fac fericit, trebuie să începi prin a-ți cultiva o stare de fericire. Vei atrage către tine persoane, situații și evenimente care vibrează cu tine o dată cu vibrația ta. Pe aceeași lungime de undă. Nu știu cum vine asta dar sună frumos și poate fi de bine dacă e adevărat.

 Îți poti schimba frecvența de vibrație prin schimbarea stării tale de spirit și totul în jurul tau se va schimba. Oamenii își lasă starea de spirit la voia întâmplării și reactionează emoțional la ceea ce li se întâmplă, deși sentimentele lor reprezintă cauza lucrurilor care li se întâmplă.

Când vrei să schimbi ceva în viața ta tot ce trebuie să faci este să îți schimbi sentimentele asociate cu domeniul respectiv de viață.

Tot felul de acuzații, critici, căutarea nodului în papură, lamentările sunt forme ale negativității care vor atrage în viața ta noi conflicte și nemulțumiri.

Renunță la cuvinte de genul groaznic, mizerabil, scârbos, oribil sau cumplit si folosește cât mai des altele, mai plăcute, gen: minunat, uimitor, plăcut, drăguț etc

Imaginația te pune în legatură cu realitatea pe care ti-o dorești. Dorința ta si sentimentele tale pline de iubire creează un câmp energetic care atrage către tine numai lucruri bune. Dacă vrei, deși așa va fi mult  mai bine pentru tine și pentru ai tăi.

Se știe că orice dorință pe care ti-o poți imagina există deja! 

Toate evenimentele si împrejurările prin care treci sunt atrase în viața ta de acest câmp energetic. El este pozitiv sau negativ în funcție de sentimentele tale.

Viața ta conține și lucruri pe care nu ți le doresti. Nu le căuta, nu le atrage spre tine prin sentimentele tale negative.

Oamenilor nu ar trebui să le lipsească Iubirea.

Dacă te simti bine atunci când vine vorba de success tu vei atrage mereu succesul în viața ta. Nu te supăra pe invidioși chiar dacă te miri că sunt sau au fost prieteni cu tine.

Caută aspectele pozitive din relațiile tale și observă-le într-o măsură mai mare decât pe cele negative. Cealaltă persoană se va transforma sub ochii tăi.

Mie mi-a reușit așa ceva de cîteva ori și îmi aduc aminte că m-am simțit bine.

Din experiențe proprii, unele triste rău de tot, vă îndemn să nu faceți celor de lîngă voi vreun rău deoarece răul se întoarce întotdeauna. Îmi place să glumesc spunând să faceți bine tuturor pentru că binele nu se întoarce niciodată! Când faci un bine cuiva, chiar dacă nu merită, binele acela se răsfrânge imediat asupra ta fără să aștepți recompenese sau vreo recunoștință.

Așa că, dacă e bine, e foarte bine!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.