2 decembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

ALEȘII NOȘTRI – MIHAI LUPU – președinte al Consiliului Județean Constanța – DEZVĂLUIRI NUMEROLOGICE

4 min read

Confruntările politice din alegerile locale par a se fi încheiat (au trecut aproape doi ani). Aparent. Dacă până acum erau evidente luptele dintre partide, acum cele din interiorul acestora sunt tot mai vizibile, tot mai neîndoielnice.

Păcat! La Constanța, la alegeri, au reușit să schimbe garda, din nefericire năravurile par a fi aceleași peste tot: interesul personal. Cel al comunității revine în planul secundar pe care nu cred să-l fi părăsit vreodată. Ambițiile macină rezistența tot mai multor partide.

ACUM PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN CONSTANȚA ESTE UN LIBERAL CUMSECADE

Dacă mă întrebați pe mine, în calitate de numerolog, vă voi răspunde că nu contează partidul ci doar data nașterii și numele complet. Deși afilierea unei persoane la o asociație ne poate oferi informații importante despre felul de a gândi, de a acționa, de a fi.

Mihai Lupu este din 2020 președinte al C.J.Constanța. Dacă veți căuta pe google și veți deschide Wikipedia veți putea citi doar atât: Mihai Lupu este un om politic român, membru PNL, membru în Camera Deputaților în mandatul 2008 – 2012 din județul Constanța. A fost director general al Oil Terminal Constanța din 2005. Deține compania Construcții Hidrotehnice Iași.

Numerologia ne dezvăluie însă informații despre caracterul, comportamentul, personalitatea celor de lângă noi dar și a aleșilor noștri.

Născut la data de 26 octombrie 1962, Mihai Lupu are emoţii profunde pe care nu le va destăinui nimănui.

Poate iubi cu patimă şi poate urî vârtos. Deşi este un singuratic şi un tip căpos, în el se zbuciumă rebelul, se va simţi atras de tot ce-i nou, e altfel, e pe dos… Deşi e singuratic în public se descurcă excelent, are şi forţă, şi talent oratoric, şi maniere de invidiat.

În general blând, generos, milos, împovărându-se cu grijile altora, preferă a se confrunta mai degrabă cu marile probleme ale vieții decât să-și piardă timpul cu lucrurile mărunte- cifra destinului 9 din 2 și 7. Prietenos și diplomat, partenerii puternici sunt pe placul său. Adeseori timiditatea îl încurcă doar că nu o lasă a se manifesta în văzul tuturor- cifra 2 din destin.

Simte nevoia să socializeze, în felul său diferit, mai retras, mai singurel, ma distant. Ce fel de socializare este asta? Păi socializarea perfectă pentru cel în a cărui cifră a destinului se întâlnesc și încearcă a conviețui cele două cifre atât de clar opuse: 2 și 7. Cifra 2 în impinge pe Mihai Lupu către asocierE, către aglomerație, către oameni, cifra 7 îi pune frână, îl ține cât poate de departe, îl împiedică. Îl veți observa pe Mihai Lupu împreună cu ceilalți dar mereu retras, singur, parcă ușor neadaptat. Nu că nu ar vrea cu alții doar că nu poate găsi o altă cale decât aceea care i-a fost lăsată. Înțelege oamenii, este un excelent psiholog, este ușor excentric, deosebit de intuitiv, suficient de inabordabil dar întotdeauna un excelent prieten și partener.

Cifra 8 a zilei de naștere (născut fiind în zi de 26), îl ajută oferindu-i capacitatea de a observa tot, de a se mobiliza imediat, este un adevărat luptător, sigur pe sine, eficient, rațional, ambițios!

Preferă a se baza pe propriile puteri, este suficient de puternic pentru a face față oricăror provocări. Rezistent fizic și psihic detestă lipsa de loialitate, intriganții și leneșii. Uneori uită să-și manifeste sentimentele, alteori nu mai găsește calea căttre romanticul Mihai Lupu. Este un excelent afacerist, știe să facă bani, știe unde-i găsește și știe cum să-i adune. Este darnic dar cu măsură. Se simte excelent în lumea afacerilor!  Permanent nemulțumit, își dorește mereu ca totul să fie perfect! Cred că e de bine!

Anul 2022 are pentru Mihai Lupu o vibrație personală 6. Se implică, se responsabilizează, este permanent îngrijorat. Luna martie nu este cea mai fericită lună, este perfectă însă pentru a termina acele proiecte lăsate de izbeliște. Aprilie 2022 este excelentă pentru a demara activități noi, Mai este perfectă pentru contracte de parteneriat, pentru colaborări, iunie este luna călătoriilor și a norocului pentru Mihai Lupu iar luna iulie 2022 este o lună în care își va stabili prioritățile, va munci mai mult, se va organiza, nu va avea timp de distracție. În august cel mai bine ar fi să își ia concediu, să se plimbe. Este luna în care va simți nevoia să se odihnească. Să se relaxeze. Va fi mai superficial și va simți nevoia de libertate. Este o lună în care va hotărî să facă niște schimbări esențiale acasă, la serviciu, în viața personală.

În luna octombrie 2022 poate că nu totul se va desfășura conform planurilor sale și va fi mai încăpățânat și dificil. Nici banii nu par a găsi prea uțor drumul către el. În decembrie va face actecaritabile, va fi generos, se va simți apăsat de grijile acumulate peste an. Mai multă odihnă nu strică nimănui, nici măcar lui Mihai Lupu.

sursă foto: pagină facebook Mihai Lupu, politician

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.