5 decembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

VIBRAȚIA ZILEI – 17 martie 2022

2 min read

Azi ne vom simți provocați și vom provoca. Vom reacționa violent când ceilalți vor încerca să ne tempereze pornirile.

Orice întârziere va fi considerată un afront. Ne vor jigni opiniile diferite ale celorlalți. Azi ne vom simți puternici și ne vom manifesta ca atare. Vom încerca să ne îngenunchem inamicii. Care? Toți. Azi fiecare va deveni inamicul celuilalt.

Vibrația zilei de 17 martie 2022 este 8

Azi vom fi neliniștiți. Vom cheltui mai puțin decât în alte zile, ceea ce înseamnă că vom fi economi. Ne vom distra mai puțin dar vom fi atenți la detalii și interesați de latura financiară a vieții. Ne vom lupta cu ceilalți de parcă toate relele s-ar produce din cauza lor. Vom porni războaie; nu ne vom pricepe să le și oprim; se vor extinde în sufletele noastre, ne vor pârjoli. Vom fi eficienți și ambițioși, insistenți și nemiloși, ne vom face de lucru, vom intimida și ne va preocupa aspectul fizic. Vom observa fiecare imperfecțiune și ne-o vom reproșa.

În dragoste uităm să-i arătăm partenerului cât de important este pentru noi. Ar fi trebuit să înțeleagă asta singur, nu-i așa?

La serviciu vom fi atenți și consecvenți, de încredere și meticuloși, chiar dacă vom tinde să-i punem la punct pe toți, să ne contrazicem din orice, să demonstrăm că adevărul spus de noi este mai adevărat decât al lor. Al lor? Cine or fi aceia? Toți ceilalți, nu contează! Vom fi înflăcărați și dispuși a scoate pistoalele pe masă. Este o zi care poate declanșa multe dispute.

Banii! Materialiști, orice am face azi va trebui să producă un câștig. Azi vom fi mai zgârciți. Nu vom cheltui inutil. Oricâți bani am avea îi vom considera insuficienți. Vom fi lacomi.

Este o zi potrivită pentru a pune la cale activități, pentru a organiza evenimente sau strategii de luptă. Vor fi avantajați sportivii. Cadrele militare vor dovedi ambiție și atenție la detalii. Contabilii vor prefera a se ocupa de treburile firmei.

Oamenii de afaceri pot descoperi noi modalități prin care să-și sporească veniturile.

Azi vom intimida cu ușurință și vom folosi această calitate în orice situație. Eficienți, orice am realiza azi ne va fi de mare ajutor mâine.

Raționali, vom descoperi motivele unor necazuri sau ghinioane. Contractele încheiate azi vor fi perfecte. Nimeni nu va reuși să păcălească pe nimeni.

Avem tot ce ne trebuie pentru a ne bucura de o zi excelentă, asta dacă nu o vom transforma singuri în una dificilă.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.