29 noiembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

VIBRAȚIA ZILEI- 26 martie 2022

2 min read

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puternici și încăpățânați azi ne vom fixa obiective precise. Preocupați și eficienți vom fi lipsiți de răbdare cu cei din jurul nostru. Ne vom contrazice indiferent de situație.

Vibrația universală a zilei de 26 martie 2022 este 8.

Vom ridica sabia mai ales atunci când nu vom avea dreptate. Nemulțumiți și ambițioși azi vom fi intoleranți și răzbunători. Vom găsi mereu ceva de reproșat celor din jurul nostru. Nu contează ce: că s-au pieptănat cu cărare pe dreapta, că nu sunt punctuali, că nu sunt suficient de buni.

Când toți se vor fi îndepărtat de noi vom găsi motive suficiente pentru a ne război cu propriile persoane.

Nu vom accepta ajutorul nimănui. Azi vom fi preocupați de aspectul fizic. Vom uita să ne manifestăm afecțiunea față de cei dragi. Azi vom reproșa tuturor situația financiară precară. Oricât de mult am avea sau am câștiga azi ni se va părea a fi insuficient.

Este o zi bună pentru semnat contracte, pentru verificat acte. Azi nu ne vor scăpa greșeli dar vom observa cu amărăciune o mulțime de greșeli făcute de alții. Unele intenționate. Azi vom fi intriganți și irascibili dar avem șansa de a finaliza contracte profitabile.

Tactul nu va fi punctul nostru forte în această zi. Vom fi insensibili. Vom dori să realizăm totul instantaneu. Relațiile vor fi preponderent furtunoase.

Militarii vor fi tentați să folosească armele din dotare, riscul de a porni războaie din nimic este mare.

Vor fi favorizate proiectele îndrăznețe iar curajul și munca ne vor permite atingerea scopului propus. Este ziua în care vom primi funcție de efortul depus.

Nu vom aminti despre dragoste sau manifestarea sa pentru că azi nu vom avea timp de asta. Chirurgii, oamenii de știință, oamenii de afaceri, cei care lucrează în domeniul bancar au șansa unor importante realizări.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.