5 decembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

ROMAN ARKADIEVICI ABRAMOVICI – NUMEROLOGIE

3 min read

Cu 3 neveste, 7 copii, peste 12 miliarde de dolari avere, o copilărie dificilă, orfan de mic și crescut când de un unchi din Uhta, când de celălalt unchi din Moscova, ajuns printr-o conjunctură favorabilă a sorții (a fost agent de vânzări după ce a renunțat la cursurile Institutului de Petrol și Gaze) al 11 cel mai bogat om din Rusia și al 113-lea cel mai bogat om din lume, Roman Arkadievici Abramovici, rus cu cetățenie israeliană, este în atenția lumii întregi. Cei mai mulți se întreabă dacă a fost otrăvit, dacă și cât va rezista, cum va rezista și care este starea lui de sănătate. A participat recent la o o rundă de negocieri la Kiev încercând să medieze relația tensionată dintre Ucraina și Rusia, dintre Putin și Zelenski, dintre Rusia și majoritatea țărilor lumii.

Născut la data de 24 octombrie 1966 Roman Arkadievici Abramovici are o cifră a destinului 2 din 1 și 1, o cifră a zilei de naștre 6, cifra personalității 5 și cifra comportamentului 3 în mod obișnuit dar și 1 când este apelat Roman Abramovici.

Este prietenos, bun partener, cu oscilații periculoase ale stărilor sufletești, cu treceri bruște de la o stare la alta, diplomat mereu, șef când trebuie, orgolios, uneori timid alteori îngrozitor de irascibil, știind sigur care-i sunt prietenii și cine-i sunt dușmanii, poate deveni eminența cenușie perfectă (cifra destinului 2 din 1 și 1). Serios, implicat, asumându-și responsabilitatea gesturilor sale, Abramovici are nevoie de căsnicie, respectă concepul de familie (cifra zilei de naștere 6) însă cifra de tensiune 6 ne demonstrează că nu poate, oricât și-ar dori, să mențină echilibrul între căsnicie și serviciu, între ceea ce-și dorește în familie și ceea ce poate oferi (și nu ne referim la situația materială). Cea mai grea pedeapsă pentru Roman Abramovici este singurătatea, cifra 7 lipsește din numerograma zilei sale de naștere.

Poate colabora cu Vladimir Vladimirovici Putin, președintele Rusiei având cifra destinului 7 din 2 și 5. Cei doi au în comun cifra 2, a parteneriatului, a colaborării.

Adaptabil, imprevizibil, reușind să devină ceea ce trebuie, când trebuie, la momentul potrivit, cunoaște oamenii și se pricepe să-i folosească atunci când e urgent, unde este necesar.

Nimeni nu va reuși niciodată să-l cunoască, să determine ce simte, ce gândește și ce urmărește (cifra personalității 5) este adaptabil și cameleonic și aproape la fel de bine pregătit ca Vladimir Putin în arta disimulării .

Vladimir Putin are cifra 5 în destinul său iar Roman Abramovici are cifra personalității 5.

Iese din necazuri vânând micile fisuri, luptându-se cu toată puterea (caracteristica ascunsă 8).

Anul 2022 are o vibrație personală 4 pentru el, pune la punct proiecte importante, de mare anvergură, își stabilește prioritățile, intenționează să investească în priecte imobiliare de înalt nivel.

Luna martie 2022 are o vibrație personală 7 pentru Roman Abramovici. Evenimentele se vor desfășura altcumva decât le-a pregătit el. Este o lună dificilă; este mai singur, mai melancolic, mai încăpățânat, mai slăbit.

Pentru Vladimir Putin luna martie este o lună de luptă, nicidecum de negociere iar luna aprilie va deveni tot mai grea, dificilă, o lună ce poate marca sfârșitul, durerea, suferința, este o lună cu o mare încărcătură emoțională, poate că în luna aprilie 2022 Vladimir Vladimirovici putin va negocia cu adevărat și va conveni asupra unor elemente ce ar putea aduce o stare asemănătoare păcii între cele două state.

În aprilie 2022 Roman Abramovici va fi ambițios, eficient, nerăbdător și insistent chiar intolerant și irascibil. Va primi funcție de cât va munci, după faptă și răsplată.

Luna mai 2022 va fi o lună dramatică, tensionată cu adevărat. Riscul accidentelor este crescut, organismul pare a avea nevoie de o resetare, sistemul imunitar poate fi slăbit. Se va despărți de tovarăși, parteneri. Pierderi de tot felul dar și împovărat de griji, va descoperi trădări, va risipi, va face acte caritabile(vibrație personală 9). Dificilă va fi și luna decembrie pentru ca anul 2023 să aducă schimbări esențiale în viața și în afacerile sale.

sursă foto: express.co.uk

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.