5 decembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

VIBRAȚIA ZILEI – 13 aprilie 2022

2 min read

Azi vom fi imprevizibili. Ușor superficiali am putea pierde esența multor lucruri. Neliniștiți și inconsecvenți ne va fi dificil să ne concentrăm, să urmărim șirul evenimentelor.

Vibrația zilei de 13 aprilie 2022 este 5.

Azi există șansa reală a promovărilor, a schimbărilor, a avansărilor.

Ne vom adapta cu ușurință, vom dori să ne relaxăm, vom căuta motive pentru a nu ne îndeplini planurile. Și poate că așa ar fi mai bine, să lăsăm pe mâine, pentru că azi am putea trece cu vederea, vom fi tentați să spunem că se poate și fără a verifica. E o zi perfectă pentru întâlniri pasagere, pentru scurte momente de dragoste trupească, pentru flirt. Vom fi neliniștiți și necugetați dar actorilor le va ieși jocul excelent. Interpretările vor fi impecabile. Nu este o zi propice muncii. Dar orice provoacă o stare de stres ne va ajuta să găsim soluții rapide problemelor ce par imposibil de rezolvat. Azi ne vom dori să reușim cu orice preț, indiferent de arma pe care o vom alege. Vom fi mai indulgenți cu propriile persoane și da, vom tinde să șoptim neadevăruri cu plăcere și candoare. Este o zi potrivită pentru a începe tratamente recuperatorii. Bonavii au șanse mai mari de vindecare dacă vor încerca noi soluții medicale în această zi. Ne vom dori să hoinărim, să cumpărăm, să renovăm.

Este o zi perfectă pentru a începe noi activități. Este o zi propice schimbărilor: de imagine, de loc de muncă, de reședință, de stil. Fidelitatea nu se va afla pe lista priorităților noastre. Nu în această zi. Poate de mâine.

Cei ce lucrează în publicitate vor avea mai mult spor, vor vinde mai multe idei. Cei care lucrează în domeniul intermedierilor vor avea o zi foarte bună.

În ceea ce privește domeniul financiar vom avea parte de încasări neașteptate, tranzacțiile rapide vor fi favorizate, în schimb sunt de evitat în această zi plasamentele pe termen lung.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.