5 decembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

VIBRAȚIA ZILEI SÂMBĂTĂ, 06 AUGUST DUMINICĂ, 07 AUGUST 2022

2 min read

VIBRAȚIA UNIVERSALĂ A ZILEI DE 06 AUGUST 2022

Timizi, oarecum speriați, timorați și de aceea supuși, liniștiți, dispuși să colaborăm.

Vibrația universală a zilei de 06 august 2022 este 2.

Oscilând între stări euforice și stări de adevărată angoasă, azi vom fi când periculos de liniștiți când îngrozitor de agitați, neliniștiți, chiar furioși. În general vom reuși să mascăm aceste trăiri, grație vibrației universale 5, a lunii august 2022, care ne ajută să fim adaptabili, cameleonici și convingători.

Este însă o zi numai bună pentru a ne întâlni prietenii, pentru a discuta și semna contracte de colaborare, pentru a lucra în parteneriat.

VIBRAȚIA UNIVERSALĂ A ZILEI DE 07 AUGUST 2022

Geloși, curioși, veșnic în mișcare, azi vom fi fermecători, puși pe glume și hotărâți să atragem atenția tuturor prin orice mijloace.

Vibrația universală a zilei de 07 august 2022 este 3.

Azi vom fi în vervă. Vom avea idei, vom rezolva multe dintre problemele ce ne frământau, vom găsi soluții acolo unde păreau a fi doar necazuri. Ne vom enerva repede, ne vom manifesta zgomotos apoi vom zâmbi plini de candoare, de nimeni nu va mai înțelege dacă să râdă sau să plângă, dacă este de bine sau de rău.

Azi norocul ne va însoți necondiționat și vom consuma energie fizică și psihică în exces. Riscul epuizării este permanent însă nu vom putea refuza ocaziile de a călători, de a ne distra, de a socializa și de a străluci.

Este o zi potrivită pentru a îndrăzni, pentru a risca, pentru a crea, pentru a căuta și pentru a descoperi.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.