2 decembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

VIBRAȚIA ZILEI – 11 AUGUST 2022

2 min read

Un amestec ciudat de mai stau și mai plec, de singurătate și dorința de a socializa, de retragere în sine și exteriorizare. Un amalgam de sentimente contradictorii care ne va influența determinându-ne să fim inconsecvenți și greu se înțeles, aproape imposibil de suportat.

VIBRAȚIA UNIVERSALĂ A ZILEI DE 11 AUGUST 2022 ESTE 7

Într-o lună cu o vibrație universală 5, care ne determină să riscăm, să ne arătăm, să ne dorim libertatea, într-o zi cu vibrație 7 care ne îndeamnă la singurătate, reculegere, melancolie și încăpățânare, cum putem fi altcumva decât de neînțeles? Ne va fi tot mai dificil să pricepem ce anume ne dorim, în schimb vom simți totul mai puternic, mai acut.

Vom avea presentimente, vise premonitorii. Vom putea înțelege motivațiile gesturilor celorlalți, vom putea desluși enigme, ne putem aventura cu success în descifrarea misterelor, putem pleca în călătorii al căror scop este cunoaștere de sine, dezvoltarea personală.

Și astăzi banii vor alege să ajungă în ritmul lor, la cine vor ei, fără niciun motiv, sfidând orice logică. Vom avea parte de surprize, unele plăcute. Unora viețile li se vor schimba brusc,esential, cei mai mulți își vor înțelege menirea, își vor recunoaște cărarea.

O vizită la Biserică, o lumânare aprinsă, o rugăciune spusă din suflet pot avea darul de a face lumină acolo unde totul părea a fi iremediabil scufundat în beznă.  

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.