2 decembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

VIBRAȚIA ZILEI – 18 AUGUST 2022

2 min read

Azi ne recâștigăm libertatea. Pot apărea încasări neașteptate. Ne gândim tot mai serios la o schimbare, mutare, reamenajare, asta dacă nu cumva ați început deja demersurile (să nu uităm că vibrația universală a lunii august 2022 este tot 5). Riscul de a pierde o sumă importantă este mare.

VIBRAȚIA UNIVERSALĂ A ZILEI DE 18 AUGUST 2022 ESTE 5.

Noi metode de abordare ale problemelor apărute în familie, la serviciu, în relațiile cu prietenii. Vom fi mai adaptabili, mai versatili. Vom înțelege imediat dacă cineva intenționează să ne manipuleze.

Un soi de plictis însoțit de dor de ducă. Am lenevi pe canapea la umbră dar parcă ne-ar plăcea și o aventură undeva, încă nu ne-am hotărât încă, pe unde.

Dar dacă suntem la serviciu ne descurcăm bine. Vrem să scăpăm mai repede și atunci devenim pur și simplu mai convingători. O zi în care ne transformăm ceea ce vor să vadă ceilalți la noi, ne comportăm cum știm că și-ar dori șeful, suntem drăgălași la nevoie.

Ar fi mai bine să reverificați înscrisuri, dosare, locul în care le așezați, nu de alta dar cu toții tindem să fim mai împrăștiați și supărător de inconsecvenți.

Este o zi perfectă pentru shoping. Vom cumpăra cât pentru un an întreg, orice, de toate, nu se știe când vom avea nevoie. Ideea este să aveți un card de credit suplimentar pentru că se apropie noul sezon iar fustițele din primăvară și paltonașele ori pantofiorii s-au cam demodat, nu-i așa?

Spor la cumpărături și distracție plăcută!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.