2 decembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

VIBRAȚIA ZILEI – 21 AUGUST 2022

1 min read

Persistență, nerăbdare, îngâmfare, severitate.

Vibrația zilei de 21 august 2022 este 8

Azi vom combate, orice și pe oricine, fie și doar din plictiseală. Dar regula de bază este că ne vom înfrunta, ne vom burzului, vom provoca. Vom fi concentrați, vigilenți chiar brutali și neîndurători. Nemulțumiți și capricioși vom fi preocupați să mormăim, să reproșăm, să criticăm. Vom contesta până și propriile calități, propriile realizări. Vom fi urâcioși, vom fi nesuferiți. Vom fi interesați de bani și de perfecțiune de parcă acestea ar fi singurele importante acum, pe această lume. Parcă nimic nu ne mai ajunge, parcă nimic nu mai este îndeajuns. Vom fi lacomi, zgârciți și duri. Mai ales eu, acum.

Este o zi perfectă pentru a porni la luptă, pentru a ne camufla, pentru a ne ascunde planurile, pentru a ne urmări interesele. În această zi nimic nu este sigur. Vom simți nevoia să modificăm strategia, să combinăm tacticile de luptă, să surprindem adversarul.

Deși vibrația universală 8 a acestei zile ne determină să fim atenți la detalii, vibrația universală 5 a lunii august 2022 ne îndeamnă să ne grăbim, să trecem cu vederea. Verificați ori de câte ori este necesar și înfruntările vor fi câștigate, efortul răsplătit.

Este o zi numai bună pentru afaceri. Atenția sporită asigură câștiguri financiare importante.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.