29 noiembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

VIBRAȚIA ZILEI – 24 AUGUST 2022

1 min read

Teamă, emoții, amânare, asociere.

VIBRAȚIA UNIVERSALĂ A ZILEI DE 24 AUGUST 2022 ESTE 2.

Alb sau negru, bine sau rău, vreau sau nu vreau, întotdeauna atât de clar separate pe parcursul întregii zile, atât de oscilante, atât de periculoase. Stări psihice alternante, realizarea schimbării inevitabile și… angoasă. O modificare totală a planurilor partenerului, în vederea unei evoluții în afaceri produce o bulversare a gândurilor greu de ținut sub control (vibrația universală 5 a lunii august 2022 continuă să ne influențeze).

O stare de neputință, o anume dependență care ne determină să acceptăm deciziile celorlalți. Teama de a acționa, de a ne impune, parcă ne acordăm un răgaz, parcă avem nevoie de mai mult timp pentru a ne decide.

O zi potrivită alianțelor, convențiilor, diplomației. Știm că toate aceste înțelegeri vor fi încălcate, vor fi înlocuite, transformate, că toate acestea reprezintă o necesitate, că totul este provizoriu.  Teama de a ieși din zona de confort, o anumită comoditate. Nevoia de echilibru și lipsa acestuia ne determină ne ascundem în spatele unor înțelegeri, tergiversăm pentru a chibzui la cele ce urmează să întreprindem, cândva, la un moment dat, la timpul potrivit.  

Suntem predispuși la acte de supunere pe care probabil mâine le vom regreta, pe care mâine vom căuta să le rediscutăm.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.