5 decembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

VIBRAȚIA ZILEI – 29 AUGUST 2022

2 min read

Curiozitate, dorință, confuzie, taine, căutare, explorare, analiză.

VIBRAȚIA UNIVERSALĂ A ZILEI DE 29 AUGUST 2022 ESTE 7.

Stranii și surprinzătoare vor fi multe dintre întâmplările acestei zile. Se vor petrece lucruri pe care nu ni le-am fi închipuit în veci. Poate că aventurile acestei zile multora li se vor părea normale doar că, peste un timp, când vom analiza evoluția vieților noastre vom descoperi că punctul de pornire al noilor vieți se află în această zi, 29 august 2022.

O zi misterioasă și ciudată, în primul rând prin contrastul izbitor de sentimente, de dorințe, de vibrații, opuse cu siguranță. Azi ne vom afla la intersecția dintre blazare și candoare, la granița dintre dorința de a experimenta singurătatea îndemnul de a ne urma instinctele și a ne îndeplini capriciile.

Azi vom fi alături de ceilalți dar preocupați de gânduri ascunse, ne vom strădui, fără sorți de izbândă, să ne ascundem de propriile persoane, vom încerca să ne păcălim demonii alegând mulțimea gălăgioasă, vom înțelege că ziua de azi este pentru reculegere, pentru cunoaștere și recunoaștere, pentru a ne evalua, pentru a înțelege ce se întâmplă cu noi și cu ceilalți.

Vom simți gândurile celorlalți în timp ce ne vom goni cu încăpățânare presimțirile, vom întrezări ceea ce se află dincolo de perdeaua de fum a incertitudinii, ne vom speria, ne vom retrage, voi trăi spaime, vom concluziona, pentru ca, în cele din urmă să acceptăm rezultatul descoperirilor.

Vom simți puterea Divinității, ne vom încărca sufletele de putere și speranță, ne vom ruga pentru mântuire și ajutor, ne vom simți mai aproape de cele nevăzute decât de ceea ce zilnic vedem, mirosim, pipăim.

Este o zi în care tot ceea ce este material confimă existența forțelor tainice care ne influențează viețile.

Poate vom simți gustul melancoliei, vom plânge pentru a ne răcori, ne vom elibera de poveri sufletești, banii vor ajunge doar în moduri miraculoase la cei care îi așteptă iar planurile ni se vor modifica imprevizibil.

Este deopotrivă o zi a confuziei și invențiilor, a revoluțiilor de orice fel și a excentricității, a activităților secrete, a studiului și a urmăririi idealurilor ascunse cu grijă.

Dispariții neașteptate, acțiuni mascate, schimbări de opinii și de mod de a percepe lucrurile. Bizarerii.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.