2 decembrie 2022

HaletTV.RO

HaletTV.ro

VIBRAȚIA ZILEI – 23 SEPTEMBRIE 2022

2 min read

Alianțe, temeri, emoții, tergiversări, conflict între ceea ce ne dorim și ceea ce facem.

VIBRAȚIA UNIVERSALĂ A ZILEI DE 23 SEPTEMBRIE 2022 ESTE 2.

Parcă nu am acționa chiar acum, parcă am mai aștepta puțin, parcă mai bine ar fi dacă altcineva ar hotărî.

În principal nehotărâți, mai ales pentru că ne simțim vulnerabili. Ne cunoaștem limitele și ne temem. Mai multă diplomație, mai multe discuții, mai puține fapte, mai multe tatonări, mai mulți pași pe loc pentru a da impresia că suntem în plină acțiune.

De fapt suntem irascibili și depresivi. Oscilăm între da și nu, între deznădejde și speranță, între a fi și a nu fi vizibili, între a decide azi, mai târziu sau poate, mai bine niciodată.

Azi vom prefera partenerii puternici în umbra cărora să ne putem ascunde la nevoie. Vom prefera să avem opinii dar hotărârile să aparțină altora.

O pasivitate determinată de teamă, o anumită dualitate periculoasă, sensibilitate și emotivitate și mai ales dependență. Azi conștientizăm că suntem neputincioși, realizăm că e mai bine să facem pe înțelepții și să amânăm decizii importante. O situație deloc plăcută ne determină să fim cuminți, circumspecți, cooperanți, nu pentru că vrem ci pentru că trebuie, nu pentru că ne place cât mai ales pentru că suntem obligați.

Este o zi a parteneriatelor, o zi perfectă pentru semnările de contracte.

O situație neclară care provoacă nu doar confuzie ci și nesiguranță, ezitare, nevoia de conciliere.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.