patinaj perechi

La Campionatul European de patinaj ESPOO 2023 am văzut sâmbătă 28 ianuarie pe TVR2 probele de perechi.

Ce frumoase sunt perechile formate încă dintr-un bărbat și o femeie! Se completează, se sprijină, se contopesc de parcă ar fi o singură ființă cu același ideal, să vedem noi ceva frumos, un scop în viață bine definit.

Un bărbat și o femeie pot face împreună o minune la care ne uităm toți fermecați, încântați.

Cea mai frumoasă pereche este și va fi încă multă vreme formată dintr-un bărbat și o femeie. Oare vom vedea vreodată pe aici perechi formate numai din bărbați sau numai din femei?! Pentru că pe stradă, printre noi, există și vor să fie văzute și chiar admirate. Nu le mai ajunge intimitatea singurătății, a discreției.

patinaj artistic perechi
patinaj artistic perechi

 Perechea este alcătuită din bărbat și femeie de la facerea lumii încoace

Alb și negru, Yin și Yang, lumină și întuneric…

Cred că văd și ei, ceilalți, ce frumoase sunt perechile alcătuite firesc din bărbați și femei. Mai ales la patinaj artistic. Dacă vor și ei să danseze în public cred că ar fi bine să își organizeze singuri tot felul de manifestări artistice.

patinaj artistic parteneri de acelasi sex
patinaj artistic parteneri de acelasi sex

Canada permite deja ca perechile să fie alcătuite din doi patinatori, indiferent de sex, în competițiile la nivel național

Mi-e greu să văd bărbați strângându-se în brațe și la final pupându-se pe gură. Viața, însă, devine pentru noi toți din ce în ce mai complexă și mai plină de surprize. Nu întotdeauna plăcute.

Dar fiecare cu ale lui. Cu felul lui de a fi, cu poverile lui, cu opiniile lui. Cine suntem noi să le spunem celorlalți cum să își caute perechea?

sursa foto titlu AICI

sursă foto 1 AICI

sursă foto 2 AICI

mai multe articole AICI

 

error: Continut Protejat!!