Despre

Gheorghe Halet

Haleț Gheorghe, constănțean, inginer, căsătorit, pensionar, cu o casă în Constanța pe malul mării și una la Rasova pe malul Dunării, băiat bun vrea să comunice cu toți prietenii lui și ai celorlalți.
Absolvent al unui liceu din Constanța (fost de fete) și al unei Facultăți din București, deținător al premiului unu de actorie pe Centrul Universitar București.
Constructor al socialismului trei ani, ca stagiar, în Delta Dunării (ce vremuri tovarăși!?) și foarte mulți ani șef de șantier la Constanța (terminam instalațiile în o mie de apartamente pe an!) până în 1987 când câțiva prieteni m-au dus pe sus Director la Administrația Teatrelor din Constanța până în 1994 când mi-am dat demisia pentru că nu se mai putea.
Muncă muncă și bani puțini. Am pornit o afacere pe cont propriu să văd cum se fac facturile pe banii și pe munca ta. Greu și cu riscuri mari.
Mai bine în politică și mai bine consilier județean din 1996 până în 2004.
Am fost șeful comisiei de cultură și Director al festivalului MAMAIA 2000.
Și tot așa și încă ceva pe deasupra. Ceea ce vă doresc și dumneavoastră.
Noi să fim sănătoși. Și să ne iubim fără să ne iasă vorbe. Și să nu exagerăm.
Pe curând și la mai mare! Succes!

Milena Halet

Sunt numerolog. Fac dezvăluiri numerologice folosind data de naştere şi numele complet.Al tău, al lui, al oricui.
Am preferat să calculez, desigur cu mult drag, spunând oamenilor cum sunt cei de lângă ei, ajuntându-i să-i cunoască şi înţeleagă pe ceilalţi, ajutându-i pe ei să se recunoască, să se regăsească.

Un portret mai aproape de adevăr mi se pare a fi o descriere numerologică
Restul aproape că nu contează: lucrez în presă, am publicat până acum câteva cărți de numerologie, în acest an am pregătite altele 2 pentru lansare.
Cum toată lumea avea impresia că sunt psiholog şi că spun lucruri importante, adeseori secrete, ştiute şi ţinute bine ascunse datorită cunoştinţelor acumulate, am hotărât să îmi completez studiile, acum, la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din Universitatea Bucureşti.
Cursurile de master în psihologie clinică mă ajută să înțeleg, să aleg, să decid.

Sutele de articole publicate în presa locală, emisiunile pe care le realizez, dorinţa de a studia, de a cunoaşte, de a înţelege, mi se par mai importante.
Am în lucru un roman dar şi o carte, despre oraşul meu natal, „Medgidia, mamma mia” (în care voi povesti despre bunicul meu, Constantin Ghiojdeanu).
CĂSĂTORIA ȘI NUMEROLOGIA, scrisă în 2018 este o carte deosebită din care puteți afla cum să faceți pentru a trăi fericiți alături de partenerii voștri.
Alte cărţi aşteaptă să vada lumina tiparului: „Numerologia, prietena mea”; „Metoda Milena”. Am publicat până acum 4 volume din seria „În numerele Tatălui”, cu cca. 30 personalităţi ale judeţului Constanţa, dezvăluite numerologic, 3 volume din seria ALEȘII NOȘTRI OAMENI ȘI EI, cu primarii județului Constanța, cu realizările lor dar și cu descrierile numerologice ale acestora și cu șansele la alegerile locale din anii 2008, 2012, 2016.

Am organizat prima Conferinţă de Numerologie din România, la Eforie, în anul 2009.
Pregătesc evenimente culturale, sunt invitată mereu în calitate de specialist în numerologie.

Pe coperta a IV-a a cărţilor mele, am scris, din respect pentru personaje şi cititori:
„Farcaş Milena Laura, cifra destinului 4 din 3 şi 1 – constructorul, dintr-un animator şi un conducător: devotată, muncitoare, geloasă, talentată, dar cu veleităţi de şef. Cifra zilei de naştere 9 – dramatică, talentată, cu suflet bun. Cifra obiectivelor 5 – scopul în viaţă libertatea”, greu pentru mama unui băieţel,Cătălin, de… 24 ani.

Uneori, când simţi cumva că drumul ai rătăcit, când ceaţa deznădejdii te înconjoară, când spaima neputinţei pune stăpânire pe tine, când eşti prea mic şi nu mai poţi lupta, când totul se porneşte pentru a se prăvăli peste tine, Numerologia îţi poate deveni sfetnic de nădejde. Este felinar în noapte, este indicator pentru drumul cel bun, este tot ce-ţi trebuie pentru a ieşi din pâcla neîncrederii, din neantul durerii.