„Emoție și Rugăciune”, Concertul Caritabil organizat de Parohia Sfântul Nectarie Constanța, cu binecuvântarea IPS Teodosie, Arhiepiscop al Tomisului în colaborare cu Asociația Filantropică „Și tu meriți o șansă”, se va desfășura duminică, 3 aprilie 2022, începând cu ora 17.00 la Biserica Sfântul Nectarie din cartierul Medeea.

Gazde vor fi Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscop al Tomisului și Preotul Paroh Marinel Pădure.

Soliști: Pr. Doru Emanuel Pantazi, Pr. Corneliu Chivu, Pr. Florian Popa, Arhid. Ionuț Boancheș, Alexandru Chiriac-bariton, și acompaniament pian Arhid. Valentin Vădănoiu.

Se licitează obiecte caritabile pentru copiii din satele județului Constanța. Toate sumele adunate din licitarea obiectelor prezentate în cadrul spectacolului EMOȚIE ȘI RUGĂCIUNE vor fi folosite pentru ajutoarea a 100 de copii suferinți din județul nostru. Ajută și tu iar împreună să le spunem copiilor mai puțin norocoși: „Și tu meriți o șansă!”

Donațiile se pot face fizic la Parohia SF. NECTARIE sau în contul asociației Și tu meriți o șansă, RO 50 BTRL RONC RT05 1146 5401 cu textul „dar pentru copii”.

error: Continut Protejat!!