Circulase mai zilele trecute vestea potrivit căreia Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, ar putea fi înlocuită din funcția de președinte al Organizației Femeilor Social Democrate.

La drept vorbind nu cred că Mariana Gâju ar putea fi vreodată înlocuită de cineva. Mariana Gâju stă dacă vrea și pleacă atunci când își dorește, de oriunde. Cel puțin acestea sunt concluziile analizei numerologice pe care am realizat-o folosind numele complet și data nașterii sale.

MARIANA GÂJU – data naşterii 26 martie 1960

De cele mai multe ori generoasă, în general ambiţioasă şi eficientă, Mariana Gâju reuşeşte să asculte opiniile tuturor dovedind o diplomaţie altfel decât o înţelege majoritatea.

Mânată mereu doar de bune intenții este diplomată și cu tact atunci când o asculți, când nu-i comentezi ordinele, când nu încerci a-i da sfaturi. Banii sunt o prioritate pentru ea doar când trebuie să-i strângă pentru a face bine în jurul său. Uneori distantă și inabordabilă, întotdeauna pricepută în a înțelege firea oricărui om ajunge în preajma ei- cifra destinului 9 din 2 și 7.

Eficientă și rațională, atentă la detalii și uneori chițibușară, vede tot, nu-i scapă nici o greșeală. Pedepsește cu asprime superficialitatea, știe să fie recunoscătoare celor devotați- cifra zilei de naștere 8.

Responsabilă și implicată, își va suma întotdeauna realizări și eșecuri. Își spune opiniile fără a se teme. Iubește liniștea, armonia, buna înțelegere dar va alege lupta pentru a păstra pacea- cifra personalității 6.

Vulnerabilă când este vorba despre necazurile celor din jurul său, emotivă ascunzând bine acestea sub platoşa femeii general neînfricată gata a se jertfi pe altalurl credinţelor sale. ambiţioasă nu pregetă nici un minut în a îşi duce misia la îndeplinire. Va mîngâia pe creştet doar pe aceia care merită cu adevărat. şi are un radar special în astfel de situaţii. Îi place competiţia. Nu o mulţumeşte locul doi.

Anul 2022 este anul luptelor de tot felul, vibrație personală 8. Se luptă cu cei din preajma sa, se luptă cu propria persoană, se luptă pentru tot ceea ce este convinsă că merită efortul. Este permanent nemulțumită, știe că poate realiza mai multe, o deranjează lașitatea, lipsa de loialitate, lenea și prostia.

Lunile dificile pentru primarul comunei Cumpăna, în anul 2022, sunt: iunie (care aduce o schimbare, o modificare a normelor, o schimbare importantă în programul ei, în modul de acțiune, o mutare, eventual o pierdere materială sau sufletească, o schimbare la serviciu – vibrație personală 5), august (când se izolează, se încăpățânează, suferă, se roagă mai des, ridică ochii către cer așteptând parcă un semn, vibrație personală 7) și octombrie (a cărui vibrație universală 9 o va determina să fie mai blândă, mai generoasă. Este luna în care va simți nevoia să se îndepărteze de tot ceea ce îi provoacă suferiță, de tot ceea ce o doare. O lună cu un potențial dramatic ridicat, vibrație personală 9).

Este greu să găsești pe cineva ca Mariana Gâju, e o greșeală să renunți la cineva asemeni primăriței comunei Cumpăna.    

error: Continut Protejat!!