Valentin Vrabie este primarul municipiului Medgidia din județul Constanța din anul 2016. Unii îl iubesc, alții îl contestă, unii îl urăsc, alții doar se tem de el, în ceea ce-l privește face doar ceea ce a fost lăsat să facă folosind calitățile care i-au fost dăruite la naștere.
A venit pe lume într-o zi de 4 aprilie a anului 1966.

Neliniștit, ai putea spune că este coleric  (cifra 3 din destin) dacă nu te-ar înfiora uneori liniștea ce se așterne peste chipul său (cifra 4 a zilei de naștere). Atunci chiar nu e bine.

În general prietenos și fascinant, în particular deosebit de cinstit cu propria persoană. El știe cel mai bine cum este, cum ar trebui să fie, ce ar trebui să devină, ce îi lipsește ori cât pentru a-și atinge scopurile, însă îi place să fie iubit, lăudat, respectat, pentru eforturile sale, pentru munca depusă. Are cifra destinului 3 din 3 și 0. Se descurcă oricând, oricum, în orice situație. Uneori cu toane, alteori impulsiv, uneori intolerant, alteori entuziast și vesel, nu va reuși niciodată să fie fericit cu adevărat.

Oricât ar încerca să se relaxeze nu reușește. El muncește, este ceea ce se pricepe cel mai bine să facă, și o face permanent.

El construiește. Construiește case, construiește prietenii, din temelii și… verifică. Verifică trăinicia relațiilor, verifică oamenii, verifică să fie sigur că merită. Că merită încrederea, că merită sacrificiul, că merită să riște pentru ei. Nu are mustrări de conștiință când îi părăsește pe cei ce până mai ieri păreau a-i fi prieteni. El știe să despartă munca de afaceri, grâul de neghină, ceea ce-i folosește de ceea ce-i prisosește. Poate deveni rece, dur, inflexibil și sever. Poate uita de toți, se poate zăvorî-n rutină dacă asta e singura cale de a realiza ceva urgent- cifra zilei de naștere 4. Când și-a îndeplinit misiunea se relaxează, descătușează, se distrează în felul său, fără a-l interesa de gura lumii- cifra destinului 3.

Comportamentul îi este de șef, de lider- cifra numelui complet 1.

Verifică dacă ordinele i-au fost îndeplinite, poate deveni tiranic. Are nevoie de siguranță fizică și psihică, trebuie să știe dacă poate avea încredere și în cine. Îl deranjează pământul mișcător al nesiguranței- cifra de tensiune 4.

Vibraţia localităţii Medgidia este 7- medgidienii sunt mai altfel, mai ciudaţi, mai credincioşi, mai greu de înţeles, mai complicați. 
Comunică aşa cum vor ei şi aşteaptă să-i înţelegi cât ai clipi. Îţi întorc spatele şi îi deranjează că pleci. Valentin Vrabie poate fi, dacă vrea, fermecător și atunci când trebuie, muncitor. Localnicii sunt oameni cu frica lui Dumnezeu care aşteaptă să le înţelegi gândurile. Uneori este greu şi pentru unii şi pentru ceilalţi.
Anul 2024 are, pentru Valentin Vrabie, vibrație 7, vibrația credinței, a întâmplărilor neașteptate, a Dreptății Divine, al ajutorului primit de la Divinitate.

Este un an al introspecției și al însingurării. Este anul în care Valentin Vrabie are lungi momente de discuții cu propria persoană, este anul în care Valentin Vrabie pune în balanță realizări și eșecuri, în care înțelege mai bine sensul întâmplărilor, în care vede dincolo de perdeaua de fum a gesturilor și cuvintelor. Este un excelent detector de minciuni, înțelege sensul întâmplărilor și reușește să se ridice mai presus de orice necazuri, zvonuri, bârfe.

Luna iunie 2024 are o vibrație 4 pentru Valentin Vrabie. Vibrația echilibrului, a securității, a muncii și a faptelor.

Ziua alegerilor locale, respectiv 9 iunie, are, la rândul său, o vibrație 4. Este o vibrație norocoasă pentru el. Născut fiind într-o zi de 4, vibrația zilei sale de naștere este 4. Tot ce face, tot ce se întâmplă, îi asigură stabilitatea și evoluția pe termen lung. 

mai multe articole despre primari aici

sursă foto aici

sursă foto titlu aici

error: Continut Protejat!!