Pentru a înțelege oamenii sau diferite situații ne-a fost lăsată Numerologia. Ea nu ghicește, ea nu dă în bobi și nici nu vede în globuri de cristal.

Cu ajutorul ei putem calcula și putem afla cum sunt cei de lângă noi, la ce ne putem aștepta de la ei. Funcție de caracterul acestora vom acționa în cunoștință de cauză. Numerologia ne învață că nu există defecte ci doar calități. Fiecare decide în felul său cum și pentru cine (în slujba cui) să le folosească. Numerologia nu laudă, numerologia nu critică. Numerologia este capabilă să facă portrete ale caracterului, comportamentului, personalității celui care este în atenția noastră pentru o anumită perioadă, cu un anumit scop.

Klaus Werner Iohannis, născut pe data de 13 iunie 1959, este dificil de convins.

Cu o cifră a destinului 7 din 3 și 4, președintele României este un tip încăpățânat, serios, care analizează atent, vorbește puțin și se dezvăluie și mai puțin (cifra destinului 7).  Cu o capacitate extraordinară de a se autodisciplina este realist și practic, ferm și vigilent. Organizat și metodic, preferă să verifice ori de câte ori este necesar pentru a se asigura că totul va decurge impecabil (cifra 4 din destin).

Are o memorie fotografică de invidiat, cunoaște importanța tainei și știe a o păstra și respecta. Se descurcă în orice situație, are nevoie să-i fie recunoscute meritele, trăiește intens fiecare clipă, se consumă, riscă și are noroc (cifra 3 din destin). Poate avea parte de presimțiri, înțelege necesitatea credinței în viața noastră, nu acceptă sfaturile nimănui, preferă să suporte consecințele propriilor decizii (cifra 7 din destin).

Dacă a pornit la drum nu se va lăsa doborât de greutăți, nu se va opri indiferent cât de mult îl va costa acest lucru (în numerograma zilei de naștere există linia hotărârii 159).

Este greu să-i găsești vulnerabilitățile. Este deosebit de agil psihic.

Fiecare informație este trecută prin filtrul rațiunii (în numerograma zilei sale de naștere există linia inteligenței 369). Are capacitatea de a prelua cu ușurință informații din mediul înconjurător, de a le prelucra și de a le folosi imediat (cifra 9 se repetă de două ori în numerograma zilei sale de naștere). Aceste calități ne arată că poate deveni fie un aliat de nădejde fie un redutabil dușman. Klaus Werner Iohannis are nevoie de căsnicie (există cifra 6 în numerograma zilei sale de naștere).

Comportamentul îi este diplomat, retras, uneori aproape timid. Poate fi capabil să planifice și să respecte termenele pe care și le-a fixat oricât de îndelungate ar fi acestea. Poate trece cu ușurință de la un comportament impecabil la o manifestare a furiei pe care nu oricine are ocazia să o vadă și căreia puțini sunt capabili să îi facă față (cifra numelui complet 2).

Dacă ne referim la sentimente, când are treabă de făcut nu înțelege la ce ar folosi acestea, iar când este relaxat așteaptă ca ceilalți să îi acorde importanța și admirația cuvenite.

Nu suportă autoritatea celorlalți- cifra de tensiune 1. Când are necazuri, se impune, preia comanda, bate cu pumnul în masă la nevoie.

Anul 2022 are pentru Klaus Werner Iohannis o vibrație personală 7. Teoretic o vibrație bună pentru că este vibrația cifrei destinului său. Practic va fi ferit de marile necazuri, va avea parte de surprize plăcute, va avea presentimente, va simți calitatea oamenilor, va înțelege cu mult înainte ce se va întâmpla și cu cine. Va fi mai încăpățânat și va prefera să acționeze cum simte el nu cum i se dictează.

Lunile dificile, în anul 2022, pentru Președintele României pot deveni: iulie (vibrație personală 5) în care se pot petrece modificări importante, schimbări majore, recalibrări, eventual pierderi și noiembrie (vibrație universală 9), dramatism, sistem imunitar slăbit, risc de accidente.

În martie este mai sigur pe sine, mai puternic, mai orgolios. În aprilie semnează cntracte de colaborare, este luna diplomației. În mai este mai activ, mai norocos, riscă mai mult, secretele se înmulțesc, i se dezvăluie taine. În luna iunie își stabilește prioritățile, verifică, muncește, își asigură poziția pe termen lung.

sursă foto: www.presidency.ro

error: Continut Protejat!!