Îți dorești, ca la un anumit moment al vieții tale, să te căsătorești.

Cu siguranță portretul robot al alesului/alesei există de mult în mintea ta. Partenerul (femeie sau bărbat) ar trebui să întrunească niște trăsături clare de caracter și comportament, niște criterii distincte de eligibilitate, niscaiva puncte importante de bifat în privința stării materiale și, evident, ar trebui ca din punct de vedere al înfățișării să fie cel puțin perfect.

Timpul vine, timpul trece și se apropie clipa în care simți că nu mai poți alege, că nu mai poți aștepta dar înțelegi că alesul poate suporta și niscaiva modificări.

Adică nu-i bai dacă nu are părul lung ci un început de calviție (sunt atâția mari actori sexi care se piaptănă cu prosopul), este ok dacă burtica iese pe lângă cureaua pantalonilor (îi adaugă ceva personalitate) iar o înălțime medie spre mică poate fi rezolvată prin adăugarea unor centimetri în plus tocurilor lui și scăderea altor cm din tocurile tale. Să ne amintim doar de Nicole Kidman (1,80 m) și Tom Cruise (1,70 cm – deși dacă mă întrebați pe mine cred că bate undeva la 1,66 m).

Dacă am rezolvat aceste dileme mai avem doar de bifat celelalte condiții: starea materială și caracterul.

Dacă starea materială este una care să ne satisfacă exigențele, vom observa cum brusc devenim deosebit de permisivi când vine vorba despre caracter, pe care, cu siguranță, ne încurajăm noi, îl putem, cumva, modela după bunul nostru plac și funcție de nevoile existente.

Avem impresia că cel de lângă noi este un soi de roboțel cu un calculator minuscul în loc de creier, căruia îi putem schimba softul, îi putem adăuga niște îmbunătățiri sau dăm click drepta pe butonul din stânga și… delete, în privința unor plăceri ale lui, mai mult sau mai puțin păcătoase.

Și mare tam-tam! Nuntă, flori, fluturași, zumzete, voie bună! El, partenerul, își însușește rolul și execută cu rigurozitate și eficiență toate ordinele primite. Setările par a fi ok, tu ești fericită, faci și vreun copil,  poate doi, ai casă, mașină, bani, gentuțe scumpe, săndăluțe de firmă, unghii lungi și gene false ce par adevărate. La fel ca el. Până când undeva, la un click distanță, o apăsare pe un buton greșit și băiatul pare că s-a virusat. Nu mai înțelege ce-i spui, nu mai se ridică brusc pe lăbuțele din spate și nu mai scoate limbuța bălos când îți cumperi cea mai sexi rochie posibilă, pe care o vei îmbrăca la plimbarea cu prietenele, la o cafea în club. A început să întrebe pe unde-i sunt cardurile și să se încrunte când află ce a mai rămas pe ele.

Brusc începi să te înfurii. Evident pe el.

El s-a schimbat, nu mai este cel dinainte, el te-a păcălit, el o fi găsit vreo fufă care i-a găsit parola secretă și i-a modificat întregul sistem.

Uităm să luăm în calcul acea lipsă totală a interesului nostru în legătură cu ceea ce numim caracter, dorințe, obiceiuri, gusturi…  Singurele preocupări au fost legate de modul în care îl putem minți, îl putem îngrădi, îl putem limita pentru a ne îndeplini nouă hachițele, nevoile, poftele, pentru a-l încadra în tiparul pe care l-am creat cu mulți ani înainte ca el să devină un potențial partener.

De aici apar majoritatea problemelor în cele mai multe dintre căsniciile despre care aflăm că sunt disfuncționale, că nevasta merge la psiholog, că bărbatul este un mitocan, că cei mici devin nervoși, dificili, de neînțeles.

Ar fi mai simplu dacă la începutul relației am fi sinceri. Ne-am expune dorințele, ne-am dezvălui sentimentele, am arunca portretul robot și am încerca să-l observăm atent pe cel care pare a fi alesul.

Dacă mă întrebați pe mine cum se poate, eu, firește, v-aș spune că NUMEROLOGIA, nu minte niciodată dar că răspunsurile primite pot fi dure și neiertătoare.

Indiferent ce cale alegeți pentru a vă cunoaște alesul, încercați să nu vă mințiți, să nu vă faceți iluzii. Încercați să vă faceți timp să-l descoperiți, și, abia mai apoi, să stabiliți dacă veți reuși să rezistați o viață alături de el.

În acest fel vă veți salva nu doar căsnicia, veți evita dezamăgiri, bani aruncați pe psihologi, medici, babe care să vă dea în bobi sau în cărți și, mai ales, veți salva viețile viitorilor voștri copii.

Avem o singură viață și cel mai bine ar fi să o trăim din plin, alături de cei care ne fac fericiți și care ne sunt dragi.

dacă vreți să achiziționați cartea Căsătoria și Numerologia apăsați aici

mai multe despre Numerologie aici

articole despre ezoterism, masonerie și numerologie aici

sursă foto titlu aici

sursă foto text aici

error: Continut Protejat!!