În ziua de 14 aprilie 2022 Biserica Sfântul Nectarie Taumaturgul din Constanța, Cartierul Medeea, a răsunat de râsetele de bucurie și de vocile fericite ale copiilor de la Școala Generală Nr. 40 din localitate.

Motivul?

Continuarea proiectului intitulat UN ZÂMBET DE ÎNVIERE aflat le cea de a V-a ediție consecutivă.

Preotul Paroh Marinel Pădure, cel care se îngrijește de această Biserică din anul 2007, este deosebit de activ. Împreună cu o mână de oameni generoși organizează activități caritabile lunare, săptămânale, uneori. Acum, în preajma sărbătorilor pascale aproape că nu mai are timp de odihnă. Dar parcă de odihnă îi arde unui preot al cărui unic scop este mai binele celorlalți?

Copiii care au participat la această acțiune au primit în dar încălțăminte nouă de primăvară și dulciuri. Ei vor dărui la rândul lor toate desenele și ouăle încondeiate cu dragoste în această zi, copiilor din centrele de plasament din județul Constanța.

Sprijin permanent și important are preotul paroh Marinel Pădure și de la fiul său, un băiat frumos de 15 ani, care intenționează să devină preot la rândul său și care îi moștenește nu doar iubirea pentru oameni dar și vocea de bariton. Dacă tatăl său nu ar fi fost preot și nu l-ar fi atras în activitățile sale, cu siguranță ar fi ales o carieră în domeniul IT.

Preotul Marinel Pădure cu ochii sclipind de bucurie mulțumește învățătoarelor de la Școala Generală Nr. 40 din Constanța și profesoarei de religie care au susținut activitatea și au însoțit copiii la Biserica Sf. Nectarie Taumaturgul dar și celor care au donat și au făcut această bucurie copiilor. De altfel nu doar părinții ci și copiii vin cu plăcere și dragoste, se simt bine și acasă, în acest lăcaș sfânt.

error: Continut Protejat!!