Profesor de istorie, cercetător științific I, Dr. Custurea Gheorghe Gabriel, fost director al Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, în prezent colaborator al acestei instituții, împlinește azi 70 de ani! Incredibil! Dacă mă întrebați pe mine, mai mult de 60 de ani nu aș fi spus că are. La mulți ani!

Dr. Gabriel Custurea și ing. Gigi Haleț

Născut la data de 18 martie 1952 are o cifră a destinului 2 din 1 și 1.

Cooperant la suprafaţă, nelăsând a se observa prea lesne că sub această generoasă umbrelă se ascund doi şefi, arătoşi, adevăraţi, este sigur pe sine, puternic, tenace.

Dulce la vorbă, iscusit la sfat, ştiind să intre iute pe sub pielea celorlalţi pe care, sigur, fără discuţie îi conduce, se face lesne înţeles.

Stăpâneşte arta de a fi tiran individualist, cu dibăcie, cu diplomaţie. Nu poate fi un 2 prieten şi atât este un colaborator apropiat, mereu influenţat de şeful 1, repetat. Planurile-i cu siguranţă până la capăt le va duce, zâmbind, comunicând, fiind un partener loial.  E diplomat desăvârşit, ai zice, până-ţi trânteşte una de nu mai ştii de tine, de el, ori de e ordin! Se-ntâmplă, pentru scurt moment să nu mai ştie încotro s-apuce, se remontează iute şi-i pregătit de încă un zbor. Uneori se retrage în sine părând a fi timid. Nu vă lăsaţi păcăliţi. Are o personalitate puternică. Îi place să domine, dar altfel decât unui şef obişnuit. Îi place să se plângă, să se admire, să vadă alţii cât de greu îi e. Este mândru de bunătatea sa, dar şi de darul de a-i juca pe toţi pe degetul cel mic.

CIFRA ZILEI DE NAȘTERE 9 – De ai un necaz real te va asculta răbdător şi dacă îi va sta în puteri cu siguranţă te va ajuta. Când îi place să facă ceva este plin de avânt, de pasiune şi nu se va lăsa până când treaba nu va rezolva. Iubeşte oamenii şi îi poate accepta, cu limitele de rigoare bunăoară, aşa cum sunt ei. Sentimental dar şi cu darul de a vedea drame în jurul său şi-n el, are talent şi darul de a inventa, de a vedea acolo unde şi mai ales ce alţii nici nu pot spera că ar exista vreodată, va avea mereu un scop conturat, bine trasat.

CIFRA PERSONALITĂȚII 3 – Talentul, darul de a socializa cu uşurinţă îl ajută să-şi atingă scopurile fără eforturi deosebite. Cu un simţ al umorului bine definit, poate fi excelent amfitrion. Imaginaţia de excepţie îl poate transforma uneori într-un adevărat scriitor sau povestitor. Nu este în elementul lui dacă pământul pe care se desfăşoară nu este măcar puţin mişcător. Se plictiseşte dacă nu are parte de provocări.

error: Continut Protejat!!