Născută într-o zi de 1 martie în anul 1968, primarul comunei Saraiu (din județul Constanța), Dorinela Irimia, folosește din plin toate darurile primite la naștere. Este energică, luptătoare și de neoprit. Este activă și permanent îngrijorată pentru soarta semenilor săi.

Nici nu au trecut bine sărbătorile Crăciunului că a fost prin sat cu pachete, ajutoare și surprize de câteva ori în acest an. Iar cadourile oferite ori  de Dorinela Irimia, ori de Primăria Saraiu ori de cine știe ce Asociație adusă de neobosita primăriță, nu sunt niciodată doar simbolice.

Îi ajută pe bătrâni, îi ajută pe cei cu nevoi speciale, le oferă bucurie copiilor, îi sărbătorește pe norocoșii care au rezistat zeci de ani casătoriți, luptând cu greutățile vieții, încăpățânîndu-se să își crească feciorii, să își ajute nepoții, este permanent atentă la nevoile tuturor locuitorilor comunei pe care o conduce.  

CIFRA DESTINULUI 1 din 2 și 8, CIFRA ZILEI DE NAŞTERE 1 calitățile de lider îi sunt evidente. Și dacă o vezi binevoitoare este perfect. Nu miza prea mult pe înțelegerea sa! Te va verifica necontenit și când te-a prins că ai mințit, că nu ai îndeplinit ce-a ordonat, te-ai ars, la propriu, te-a mâncat! Poate că nu atunci, pe loc. Oricum așteaptă-te la măsuri dure. Știe că este singura persoană pe care se poate baza cu adevărat. Curajoasă, mereu se va afla în fruntea oamenilor săi. Pricepută în a își mobiliza subalternii poate deveni tiranică.

Orgoliosă știe că este cea mai bună. Sigură pe sine, nu acceptă ca deciziile să-i fie puse la îndoială. Ori i te supui ori pleci. Ambițioasă și energică nu poate sta pe margine. Are convingeri ferme iar când situația impune poate fi foarte directă. Cu oricine. Cooperantă și de cele mai multe ori amabilă nu este indicat să încerci a îi testa limitele. Răbdarea este una din puternicele sale calități. Dacă ai supărat-o cândva, intenționat sau nu neapărat, va aștepta momentul potrivit oricât pentru a returna cu vârf și îndesat lipsa de politețe.

Detestă comportamentul necivilizat. Nu va fi nicicând deranjată dacă altcineva va fi recompensat pentru efortul său. Prietenă devotată va găsi mereu o cale să te ajute. Îi este clar ce vrea și ce nu, pe cine poate suporta și pe cine nu va agrea în veci, când începe ziua și până când e noapte. Oscilarea stărilor bine/rău, bună dispoziție/indispoziție evidentă este permanentă, bruscă și fără nici un semn distinctiv. Energică, ambițiosă, permanent nemulțumită e pregătită să reacționeze, să combată, să demonstreze contrariul, nu va ezita în a se lupta cu oricine pentru îndeplinirea scopului propus. Poate fi vorba chiar despre propria persoană. Când nu are cu cine se lupta, se luptă cu ea și se simte mai bine.

Anul 2022 are pentru primărița comunei Saraiu o vibrație personală 1, vibrația muncii, a siguranței de sine, a încrederii în propriile forțe. Va avea ocazia să înceapă noi proiecte curajoase. Mult succes!

error: Continut Protejat!!