Înființată în 2023 Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța a avut parte de un început încărcat, suficient de obositor și tumultos, marcat de negocieri, hotărâri de Consiliu Local, documentații, ședințe de constituire, planuri de activitate.

 Scopul principal al organizației este promovarea stațiunii Mamaia ca destinație turistica de vacanță și a orașului Constanța

Deși este o organizație tânără, ambițiile OMD Mamaia Constanța sunt remarcabile, realizările acestui an dovedind că o bună gestionare a resurselor poate conduce către realizări remarcabile.

Dincolo de proiectele pentru viitor, Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța, prin cei care o conduc, reușește, eveniment cu eveniment, pas cu pas, nu doar să uimească vizitatorii ci și să determine o încredere sporită în actul turistic de pe litoralul din Mamaia și Constanța.

Recent minivacanța de Rusalii a marcat o creștere semnificativă a turiștilor, stațiunea Mamaia dovedindu-se a fi în topul preferințelor acestora.

 

Vremea frumoasă, atmosfera creată, spectacolele organizate au reușit să acopere disconfortul cauzat de aglomerația evidentă de pe autostrada A2. Peste 25000 de turiști și-au dorit să petreacă în Mamaia unde, spațiile de cazare au fost ocupate în proporție de peste 80% conform declarațiilor celor de la OMD Mamaia Constanța.

Mamaia s-a dovedit a fi cea mai inspirată alegere, marea fiind tocmai bună pentru îmbăiat iar în zona Piațeta Cazino s-a petrecut o adevărată desfășurare de forțe ale distracției și stării de bine.

Spectacolul „Mamma Mia! Showtime” a reunit nume de renume din industria muzicală și de divertisment. Andrei Bănuță, Loredana, Andrei Irimia, Ansamblul Folcloric Hora Mare din Cricova Republica Moldova, Florian Rus și Alina Eremia au oferit momente de neuitat, încântând publicul cu performanțe de excepție. Atmosfera a fost electrizantă, iar participanții au dansat și cântat alături de artiști până târziu în noapte.

Promenada și zona de cluburi au fost pline de tineri hotărâți să simtă atmosfera vibrantă a mării, la Mamaia.

În Constanța, evenimentele de pe Bulevardul Tomis, sub egida „Constanța Coffee Break”, și cele de pe Ștefan cel Mare au atras mulți localnici și turiști. Activitățile au variat de la ateliere tematice la spectacole de stradă și momente artistice, oferind o alternativă excelentă pentru cei care au dorit să exploreze și alte părți ale orașului.

George Măndilă, Președintele Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța ne-a prezentat opinia sa în legătură cu această frumoasă realizare: „Suntem extrem de mulțumiți de succesul acestei minivacanțe de Rusalii. Participarea masivă și feedback-ul pozitiv pe care l-am primit confirmă încă o dată că Mamaia rămâne o destinație preferată pentru turiștii din țară și din străinătate. Evenimentele organizate au fost pe placul tuturor și ne propunem să continuăm în aceeași notă pe tot parcursul sezonului estival”

Așadar, veniți la Mamaia, veniți la Constanța unde Valuri de distracție vă vor întâmpina pe fiecare și veți pleca mai puternici, mai optimiști și mai fericiți!

Apa mării este perfectă, nu doar curată ci și tocmai bună pentru familiile cu copii mici, riscurile unor eventuale accidente neplăcute fiind mult diminuate .

Vara, în Mamaia și Constanța, promite relaxare, bună dispoziție și evenimente remarcabile! OMD Mamaia Constanța, prin reprezentanții ei, se îngrijește permanent de starea de bine a celor ce aleg să ne viziteze!

mai multe despre OMD Mamaia Constanta aici

mai multe informații despre OMD Mamaia Constanta aici

mai multe articole aici

mai multe info despre OMD Mamaia-Constanța aici

mai multe articole despre activitatea Primăriei Municipiului Constanța aici

mai multe informații despre Primăria Municipiului Constanța aici

mai multe despre omd mamaia constanta in halettv aici

sursă foto OMD Mamaia Constanta

error: Continut Protejat!!