vibratia schimbarii

Neliniște, adaptabilitate, ușoară nepăsare, dor de ducă, griji, relație deosebită cu Divinitatea, durere.

Vibrația universală a zilei de 23 februarie 2023 este 5

Lună cu vibrație universală 9, zi cu vibrație universală 5, anul 2023 cu vibrație universală 7, teoretic nimic din ceea ce ne-ar putea liniști. 

Așadar întâmplări neașteptate și intervenție divină, modificări radicale și dramatism, toate aceste vibrații adunate într-o singură zi. Ar trebui să fim pudenți, temperați, atenți.

Oricum ar fi este o zi în care am prefera să fim oriunde altundeva decât unde ne aflăm în acest moment.

Asta nu înseamnă că nu este bine unde suntem ci că dorința de schimbare, de plimbare, de noutate, de a încerca și altceva ne întărâtă, ne împinge să acționăm taman invers decât ar trebui.

vibratia zilei
vibratia zilei

Dorința de a rupe bariere, de a instaura altă ardine, de a schimba totul, de a ne îndepărta de unii, de a ne rupe total de alții, presimțiri, premoniții.

Este o zi perfectă pentru aventuri, pentru călătorii, pentru cumpărături, pentru priviri pătimașe, pentru escapade amoroase.

Este o zi excelentă pentru a redecora casa, pentru a ne reînnoi garderoba, pentru a cheltui rezervele financiare cu plăcere.

Azi totul este imprevizibil, mai ales noi.

Vom face gesturi neașteptate dar ne vom adapta excelent, ne vom ascunde sentimentele cu ușurință, vom șopti neadevăruri cu o uimitoare candoare. Azi vom deveni ceea ce trebuie să creadă ceilalți că suntem.

Este posibil ca în cea mai mare parte a timpului să fim inconsecvenți, împrăștiați, neatenți.

Nu semnați contracte decât după ce le-ați citit de mai multe ori, pe litere, la nevoie, cu punct și virgulă!

Azi nu vă puteți baza pe nimeni, gustul trădării i-ar putea ademenii chiar și pe cei mai buni prieteni, chiar și pe cei mai loiali subalterni.

Azi lăsați actele deoparte și folosiți din plin puterea de convingere, apoi plimbați-vă, relaxați-vă, răsfățați-vă pentru ca mâine să fiți în formă pentru noi provocări.

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

mai multe articole despre numerologie aici

mai multe despre dezvoltare personala, parteneri, cuplu, compatibilitate, casatorie, numerologie aici

mai multe despre ezoterim, masonerie și numere aici

sursă foto titlu aici

sursă foto 1 aici

 

error: Continut Protejat!!