În „Comunicatul către țară”, din 22 decembrie 1989, al Consiliului Frontului Salvării Naționale (publicat în Monitorul Oficial, partea I, din 22 decembrie 1989) se propunea ca numele țării noastre să fie România. Prin DECRETUL- LEGE nr. 2 din 27 decembrie 1989 privind constituirea, organizarea și funcționarea Consiliului Frontului Salvării Naționale și a Consiliilor teritoriale ale Frontului Salvării Naționale, emis de Frontul Salvării Naționale și publicat în Monitorul Oficial nr. 4 din 27 decembrie 1989, Consiliul Frontului Salvării Naționale decretează:
“ – Numele țării este România
– Forma de guvernământ a țării este republica
– Drapelul țării este tricolorul tradițional al României, având culorile așezate vertical, în următoarea ordine, pornind de la lance: albastru, galben, roșu.”
Dacă odată cu modificarea numelui țării din Republica Socialistă România în România s-au schimbat comportamentul românilor și atitudinea lor față de ceilalți, dorințele lor și modul în care sunt percepuți în lume, felul în care acest organism intitulat România acționează și interacționează cu alte țări, culorile drapelului au rămas neschimbate din 1834 când Domnitorul Țării Românești, Alexandru D. Ghica Vodă, a obținut de la otomani învoirea „de a pune steag românesc corăbiilor negustorești și oștirii”. Steagul destinat corăbiilor avea două culori (galben și roșu), cel atribuit armatei era compus din trei (roșu, galben și albastru) și un vultur la mijloc.
Mărturiile unui mason pe nume Jean Alexandre Vaillant, (chemat și stabilit în Muntenia în1830, profesor și director al „Colegiului Sf. Sava” din București 1831-1834) ne dezvăluie că tricolorul ar fi fluturat pentru prima dată în ziua de 29 iulie 1839, pe muntele Pleșuva (zona Comarnic, jud. Prahova) Astfel, arborarea de către Vaillant a tricolorului ca drapel al Principatelor este, poate, cea mai veche atestare documentară a acestui fapt. Vibrația datei de 22 iulie 1839 este 5 care înseamnă libertate de acțiune, de comportament, de exprimare, adaptabilitate și dorința de schimbare. Acel moment a marcat șansa unei noi vieți.
Ulterior, prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, ziua de 26 iunie a fost proclamată Ziua Drapelului Național pentru a marca data de 26 iunie 1848, când Guvernul revoluționar a decretat ca Tricolorul – roșu, galben și albastru – să reprezinte steagul național al tuturor românilor.

Ziua de 20 mai 1998 are o vibrație 7 care înseamnă analiză atentă, gândire profundă, perfecționism dar și încăpățânarea de a îndeplini totul conform propriilor dorințe. Cifra 7 este o cifră a misterului, a însingurării, a introspecției, a relației apropiate cu Divinitatea. Este cifra folosită de masoni (în Masoneria albastră) pentru a dezvălui vârsta celor cărora li s-a conferit gradul de maestru (șapte ani și mai mult).

26 iunie- Ziua Drapelului înseamnă, indiferent vibrația anului universal (care este mereu alta, de la an la an și care ne influențează pe toți), scopul pe care trebuie să-l urmăm, conduita pe care trebuie să o avem, noi romănii, față de noi dar mai ales față de celelalte popoare. Vibrația acestei conduite este 5 mereu, în fiecare an aceeași. Înseamnă Libertate. Libertatea de a deveni ceea ce am fost mereu: un popor tolerant, curios, un stat care acceptă oamenii așa cum sunt ei, care se adaptează nevoilor fiecărei etnii de pe teritoriul românesc, respectul dorințelor celorlalți.
Ziua de 26 (fără a specifica luna sau anul) în numerologie înseamnă 8: ambiție, luptă pentru putere, puterea de a depăși obstacolele, capacitate organizatorică, independență, rațiune, nemulțumire, încredere, capacitate militară deosebită (oameni de arme cu un talent deosebit).
Înseamnă în primul rând patriotism, dreptate impusă adeseori cu forța, lipsa manifestării afecțiunii față de cei apropiați.
Vibrația numelui țării, România, este 8. Numele purtat determină comportamentul unei persoane, a unei entități.
Comportamentul României determină comportamentul general al românilor. Românii se vor lupta pentru drepturile lor, nu se vor feri, nu se vor teme, la nevoie vor pune mâna pe arme pentru a a își apăra convingerile. Contrar ideilor tot mai des și nefondat vehiculate de către unii sau alții, românii sunt patrioți și neînfricați.
Afirm acestea pe baza calculelor numerologice. Românii nu tolerează necinstea și pedepsesc aspru trădarea. Românii au ambiția de a demonstra că sunt cei mai buni și reușesc acest lucru în fiecare colț al lumii.
Vibrația unei țări determină modul în care ne simțim și ne desfășurăm activitatea în respectiva țară.
Vibrația 8 a României de împinge către un comportament ofensiv dar ne ajută să înțelegem cum se fac afacerile și ne ajută să câștigăm bani. Din păcate, aceeași vibrație 8 este responsabilă cu nemulțumirea permanentă. Mereu vom crede că s-ar putea mai mult, mai bine și mai frumos. Întotdeauna vom avea impresia (adeseori greșită) că în altă parte e mai bine. România ne ajută să facem bani, ne oferă pârghiile necesare. Cei care au înțeles asta au reușit. În România, pentru că vibrația numelui ei este 8, primești funcție de eforturile depuse (nu contează că efortul este al unui interlop sau al unui miner), să nu uităm că vibrația 8 este și Dreptatea Divină care înseamnă „după faptă și răsplată”
Data de naștere a României 27 decembrie 1989. Cum are o dată de naștere are și o cifră a destinului care își pune amprenta asupra caracterului acestei entități.
Cifra destinului României este 3.
Caracterul românilor (al tuturor, indiferent de data personală a nașterii sau de numele purtat) este marcat de originalitate, entuziasm, creativitate, neastâmpăr. Românii iubesc riscul, pot fi fermecători și cunosc importanța secretului. Românii se înfurie repede, se manifestă zgomotos pentru ca mai apoi să redevină la sentimentele cele mai pașnice. Românii se aventurează, riscă și sunt norocoși. Românii nu rămân niciodată în pană de idei. Ei au mereu soluții și rezolvări pentru cele mai dificile situații. Românii sunt frumoși la suflet și au nevoie să fie în centrul atenției, să fie iubiți și respectați.
error: Continut Protejat!!