despre comportament
O persoană care este apelată pe un nume a cărui vibrație este 5 se va comporta cu persoana care o apelează astfel, asemeni unui 5.

Asta nu înseamnă că va avea trăirile unuia a cărui cifră a destinului este 5 dar comportamentul său va fi al unuia influențat de cifra 5.

Adică într-un grup de prieteni cu chef de petrecere, care te apelează Gigi, să spunem, nu contează doar că tu ai o cifră a destinului sau a zilei de naștere 4 (adică tu ai un caracter serios, integru, rece), prin folosirea prenumelui Gigi (prenume cu vibrație 5) ei vor obține de la tine ceea ce ei doresc: te vei comporta asemeni unui petrecăreț, a unuia căruia îi place să guste din ce i se oferă.

Dacă te voi apela George (prenume cu vibrație 2), voi obține de la tine un comportament camaraderesc iar dacă te voi apela Gigel (prenume cu vibrație 4) voi face treabă cu tine dar îmi va fi dificil să te duc la petreceri, unde te vei comporta așa cum ești tu și prin caracter (cifra destinului 4) adică rezervat, serios, organizat.

Este important să știm ce dorim de la cei de lângă noi și cum să obținem acest lucru.

numerolog Milena Laura Halet
numerolog Milena Laura Halet
Comportamentul adică ceea ce se vede este de cele mai multe ori diferit de caracter adică de ceea ce nu se vede.

Din acest motiv unii pot, cu atâta ușurință (și de cele mai multe ori greșit), să afirme că îi cunosc pe oameni doar pentru că le observă comportamentul, eventual pot intui o serie de trăiri, de sentimente pe care le încearcă în anumite situații, în anumite momente.

O persoană cu o cifră a destinului 4 dar care se va comporta asemeni unui 5 (din cauza prenumelui pe care este apelat) în sufletul său știe că nu este așa cum îl văd ceilalți dar va acționa funcție de numele pe care ei îl folosesc în relația cu el.

Bătrânii spuneau că este  mai bine să nu îți fie cunoscut adevăratul nume pentru că cine ți-l cunoaște are putere asupra ta.
vibratii
vibratii

De aceea este bine să fim noi cei care le impunem celorlalți apelativul pe care să-l folosească în relația cu noi.

Pe mine mă cheamă Constantin dar poți să îmi spui Costel. Pe mine mă cheamă Elena dar tu poți să îmi spui Nuți. În acest fel noi ne putem controla comportamentul și vom evita să fim manipulați atât de ușor și atât de evident.

Noi putem alege cum să ne comportăm, funcție de cum ne este nouă mai bine, alegând un nume care să se potrivească nevoilor noastre.

Caracterul nu ni-l putem alegem noi, pentru că ne naștem cu el. Nici  nu mai putem să îl schimbăm, putem însă șlefui acest caracter.

În perioada copilăriei și în adolescență părinții sunt cei care aleg numele dar, mai târziu, ne putem modifica numele și astfel ne vom modifica atât comportamentul cât și o parte a personalității și a destinului întrucât, de la numerologie învățăm, numele pe care îl purtăm ne influențează comportamentul iar comportamentul determină o serie de evenimente în viața fiecăruia dintre noi.

Puteți găsi informații importante despre NUMEROLOGIE și despre cât de importantă este ea în cartea CĂSĂTORIA ȘI NUMEROLOGIA pe care o puteți cumpăra de aici

mai multe articole despre Numerologie aici

sursă foto titlu

sursă foto 1 text

error: Continut Protejat!!