casatoria
Cu emoţii, cu griji, cu ochii în lacrimi şi glasul sugrumat, cu picioarele tremurânde porneşti pe un drum al naibii de important.

Prietenele căsătorite se bucură, în cele din urmă vei înţelege şi tu prin ce trec ele zilnic! Cele singure te invidiază zâmbindu-ţi amar. Te faci că nu înţelegi, că nu observi semnele.

Te prefaci curajoasă, faci trei cruci mari, te rogi la soare, la lună, invoci stelele, sfinţii cunoscuţi şi începi pregătirile pentru nuntă. E musai ca totul să iasă perfect.

Tu trebuie să ştii că nu doar buchetele, meniul, salonul, aranjamentele florale, ambientul, pantofiorii, rochiţele, verighetele sunt cele importante. Astea trec imediat după ziua chefului.

E bine de ştiut că data petrecerii nu are nici o legătură cu ziua în care semnezi tu, cu mânuţa ta şi în deplină cunoştinţă de cauză, că te legi pentru o viaţă de acel om.
numerolog Milena Laura Haleț despre data căsătoriei
numerolog Milena Laura Haleț despre data căsătoriei

Te-ai gândit înainte, asta e cert. Ai pus în balanţă, atât cât ai putut, bune şi mai puţin plăcute despre el, ce urmează să pierzi şi cu ce te alegi.

Dar data la care se formează noua familie, este ca un soi de pecete. Este un nou născut cu ale lui caracteristici.

Data aceea vă va influenţa căsnicia, dezvoltarea şi parcursul ei. Ziua aceea trebuie sa fie bine aleasă, atât pentru tine, cât şi pentru el.

Costumul lui de ginerică, la care oricum nu avea nimeni timp să privească atent (toţi ochii sunt ocupaţi să admire mireasa, normal) îl poţi lăsa de-o parte pentru a calcula cu grijă vibraţia zilei personale, a lui şi a ta.

După ce ai văzut că naşul are timp într-o joi, iar domnişoara de onoare, într-o marţi cu soare, ai face bine să încerci să fie pentru tine ok, tu eşti eroul principal. Naşi mai găseşti (glumesc, evident), iar domnişoare… lasă-l pe ginerică dezlegat câteva ore în plus şi vei fi uluită.

data casatoriei este foarte importanta
data casatoriei este foarte importanta

Privind către data naşterii tale şi data naşterii lui, încercând să nu observăm că eşti trecută de 30 de ani (mireasa-i tinerică indiferent de vârstă, nu mă mai certa) şi că mirele este normal să aibă început de calviţie (tu nu te lua după mine, este cel mai frumos şi mai mândru bărbat din lume), ar trebui să ne facem curaj, mai mult tu, şi să aşterni datele naşterii reale (uneori data nașterii e alta decât cea din certificatul de identitate), pe două hârtii separate.

E ultima dată, oricum. Apoi, totul este împreună şi totul se-mparte, evident ce-i mai bun pentru tine, la el ce-o rămâne că nu e pretenţios şi în orice caz, el s-a ales şi cu tine, al naibii norocos!

Puteți găsi informații importante despre cum se calculează data căsătoriei și despre cât de importantă este ea în cartea CĂSĂTORIA ȘI NUMEROLOGIA pe care o puteți cumpăra de aici

mai multe articole despre Numerologie aici

sursă foto titlu

sursă foto 1 text

error: Continut Protejat!!