despre numerologie
Cifra destinului și cea a zilei de naștere sunt cele mai importante din întregul profil numerologic.

Ele ne relevă trăsăturile de caracter generale și predominante ale unei persoane.

Numele purtat și folosit în relația cu o persoană poate deveni propria povară pentru că ne determină comportamentul.

Întregul profil numerologic al unei persoane este important. Pentru a descrie o pesoană avem nevoie de mai multe calcule nu doar cele referitoare la cifra destinului sau cifra zilei de naștere.

Aceasta s-ar numi superficialitate iar în cunoașterea unui om nu ne putem permite să fim altcumva decât foarte serioși, deosebit de temeinici, bine argumentați. Pentru a putea descrie o personaă trebuie calculat întregul profil numerologic.

Cifrele care apar predominant în profilul numerologic reprezintă acele calități folosite în mod frecvent.

Trebuie însă căutate și analizate toate celelalte cifre care ne dezvăluie tot atâtea calități latente care vor fi utilizate în diferite conjuncturi, mai puțin obișnuite.

Profilul numerologic al unei persoane nu conține întotdeauna toate cifrele de la 1 la 9.
numerolog Milena Laura Halet
numerolog Milena Laura Halet

Lipsa anumitor cifre din profilul numerologic reprezintă o serie de însușiri pe care bine ar fi să nu ne bazăm în relația cu individul respectiv pentru că acesta nu le cunoaște semnificația, nu le înțelege, nu le are, deci nu le va folosi niciodată.

Cu cât o anumită cifră apare mai rar în profilul cuiva cu atât mai slabe sunt șansele ca acesta să folosească înțelept sau să înțeleagă importanța caracteristicilor oferite de  respectiva cifră.

Fiecare cifră reprezintă potențiale trăsături de caracter sau de comportament.

Cifrele sunt vii și ne pot determina existența. Chiar dacă le cunoaștem și dacă le analizăm și chiar dacă le înțelegem sau nu.

Ele sunt daruri care ne-au fost oferite la naștere și ne înfățișează alternative de rezolvare ale situațiilor întâlnite de-a lungul timpului. Reprezintă o cale de cunoaștere a noastră și a celorlalți.

Dacă le identificăm importanța putem pricepe care ne sunt darurile pe care ne putem sprijini în parcurgerea (în cele mai bune condiții) drumului pe care alegem a-l străbate.

Pentru a putea judeca un om trebuie să-i cunoaștem, înainte de toate, caracterul. Trebuie să înțelegem ce anume îl determină să acționeze, în anumite situații și cum va reacționa funcție de anumiți stimuli.

Fiecare înțelege iubirea în felul său, după cum este caracterul său.

Unii nu înțeleg ce este și o confundă cu alte sentimente. Nu o înțeleg pentru că nu s-au născut pentru a o folosi dar o vor căuta pe parcursul întregii vieți neștiind ce caută.

De obicei găsești doar ceea ce cauți dar mai ales ceea ce știi că există și cum există.

Unii oameni găsesc iubirea dar le este nefolositoare, se simt rușinați, pare o pierdere de timp pentru ei și nu sunt interesați de ea.

Altora li se pare a fi avantajoasă revelarea ei în relația cu ceilalți și o descoperă în aceștia încercând a transforma iubirea pentru ei în slăbiciune, într-un beteșug care-i face ușor de manipulat.

din cartea Căsătoria și Numerologia de Milena Laura Haleț

aici puteți cumpăra cartea Căsătoria și Numerologia

mai multe articole despre Numerologie puteti găsi aici

copierea, reproducerea sau inserarea în alte materiale a textului sau a unor fragmente este interzisă

sursă foto titlu aici

sursă foto text- arhiva personală

error: Continut Protejat!!