Cuprins

În Numerologie există numere, cifre, care ne definesc, ne ajută să ne descurcăm, ne îndeamnă să acționăm într-un fel sau altul, funcție de data nașterii și de numele complet.

Suntem unici chiar dacă întâmplător avem aceeași cifră a destinului sau aceeași cifră a numelui complet.

Profilul numerologic al unei persoane nu va fi identic cu al altei persoane chiar dacă sunt gemene, chiar dacă poartă aceleași nume și prenume. Întotdeauna va exista ceva care le va individualiza. Apelativul folosit în relația cu acea persoană, alintul folosit, toate acestea au darul de a interfera, de a ne diferenția, de a ne uniciza.

Un copil care după naștere ni se pare a fi diferit de noi, altcumva decât majoritatea , va reacționa ajutat de cifrele sale, indiferent de particularitățile sale fizice sau psihice.
numerologia prietena mea

Nu vom putea afirma niciodată că un copil cu o cifră a destinului (spre exemplu 8) ar putea avea vreo boală sau un handicap ci, dimpotrivă, că, acel copil diferit, va reacționa, în ciuda bolii sale, ca un luptător, aceasta fiind una dintre caracteristicile cifrei 8. Exemplele pot continua. Mi s-a părut important să subliniez acest lucru.

Cifrele care ne-au fost dăruite la naștere, caracteristicile conferite de acestea în momentul nașterii noastre, ne vor ajuta întotdeauna să găsim căi eficiente pentru a face față diferitelor situații.

Evident educația ne întregește, mediul în care un om se formează este important. Un copil cu o cifră a destinului 1 crescut într-o familie morală și sănătoasă, cu principii puternice are șanse mai multe să devină director, șef de stat. Pe când un copil cu aproximativ aceleași caracteristici, născut într-un mediu nefavorabil, într-o familie în care principiile morale sunt aproape necunoscute, are șanse mari să devină șeful unei bande, șeful unui cartier și tot așa.

Cifrele nu sunt bune sau rele, oamenii nu se nasc răi.
numerolog Milena Laura Haleț
numerolog Milena Laura Haleț

Oamenii se nasc doar cu ceea ce numim a fi calități. Ulterior educația, mediul, vor avea darul de a se împleti, de a ne întregi, de a ne înlesni demersurile, de a ne conduce pașii.

TOATE CALCULELE PE CARE LE FACEM FOLOSIND DATA NAȘTERII NE VOR OFERI INFORMAȚII DESPRE CARACTERUL UNEI PERSOANE.
De reținut este că acest caracter nu poate fi schimbat.

Pentru o perioadă ne putem preface că suntem altcineva, de dragul cuiva, de frica altcuiva, dar în cele din urmă vom redeveni cei care suntem cu adevărat.

Nu putem deveni decât ceea ce suntem deja.

O persoană, spre exemplu cu o cifră a destinului, să zicem, 8 din 2 și 6, fie va putea folosi simultam toate calitățile conferite de aceste cifre, fie se va descoperi puțin câte puțin, funcție de întâmplările prin care i-a fost dat să treacă și care au determinat-o să reacționeze doar așa cum ar fi putut reacționa un 8 din 2 și 6, niciodată cum ar fi reacționat o persoană cu cifra destinului 5, spre exemplu. Nu va putea face acest lucru pentru că nu îi sunt oferite acele calități. Așa cum genele diferă de la o persoană la alta, la fel cum ne naștem sau nu cu anumite gene, la fel se întâmplă și cu ziua nașterii și cu numele care ne-a fost dăruit la naștere sau cel pe care l-am adoptat sau au ales să-l folosească ceilalți în relația cu noi.

Este greșit spus m-am schimbat sau am fost la psiholog și acesta m-a ajutat să mă schimb.

Nici măcar psihologul nu poate face acest lucru. Rolul său este acela de a ne ajuta să ne descoperim, să realizăm ce calități avem și să ne canalizăm aceste calități în direcția potrivită nouă.

NUMELE purtat ne influențează comportamentul.

Astfel putem spune că doar aici putem manipula cumva și propria persoană dar și persoanele de lângă noi, folosind apelative care să determine la ceilalți sau la noi, reacțiile de care avem nevoie, comportamentul dorit în anumite situații. Astfel cu cei mici putem folosi un anumit alint sau apelativ când ne dorim să învețe ori să ne ajute la treabă, să dea dovadă de seriozitate, și un alt apelativ atunci când mergem la plimbare, în concedii etc

Dacă ne dorim de la partener un comportament mai tandru folosim un apelativ potrivit iar dacă ne dorim o reacție serioasă, să bată covoarele, spre exemplu, un apelativ care să-l îndemne la muncă ori la supunere.
numerologia și personalitatea
numerologia si personalitatea
Există în Numerologie și CIFRA PERSONALITĂȚII care ne oferă înformații despre omul complet.

Este un cumul dintre caracter și comportament și ne arată ce poate realiza cel mai bine, cel mai ușor o anumită persoană.

A fost nevoie să te informez, draga mea prietenă, dragul meu cititor, să îți fac într-un fel cunoștință cu Numerologia, pentru a te face să înțelegi că aceasta nu poate fi comparată nici cu ghicitoria, nici cu vrăjitoria, nici măcar cu astrologia.

despre numerologie si vibratii
despre numerologie si vibratii
Tot ceea ce calculăm este strict legat de noi. Numerele sunt vibrații și ne influențează permanent, ne înconjoară, ne împresoară, ne predispun la reacții dintre cele mai diverse funcție de data nașterii și a numelui complet.

Există vibrații ale zilelor, ale lunilor, ale anilor, ale perioadelor din viețile noastre, ale momentelor determinante care au darul de a ne schimba viețile, de a ne bulversa gândurile.

Aceste vibrații sunt personale (cele care se calculează pentru fiecare persoană în parte) și vibrații universale (acelea care ne influențează pe toți, în același fel). Influența este aceeași însă reacțiile fiecăruia vor fi diferite pentru că avem profiluri numerologice diferite, date de naștere diferite.

Numerologia este amplă și frumoasă. Se studiază toată viața, mereu descoperi ceva nou. Asta dacă ești un numerolog serios, dacă cei pentru care calculezi sunt importanți pentru tine, dacă respecți Numerologia, dacă ești un profesionist.

Eu sunt un numerolog care a ales calea mai grea: întotdeauna sunt brutal de sinceră.

În opinia mea sinceritatea dură poate avea efectul potrivit, te poate ajuta să îți pui întrebări, să îți revizuiești atitudinea, să îți analizezi viața, șansele, dorințele cu seriozitate și, mai ales, să alegi să nu te mai minți.

Trebuie să recunoaștem că uneori preferăm să ne creionăm false portrete despre ceea ce suntem și să ne încăpățânăm să-i vedem pe cei de lângă noi așa cum ne-am dori noi să fie nu cum sunt în realitate.

În relația cu partenerul de cele mai multe ori nici nu contează cum este el ci cum ne dorim noi să devină. Ne casatorim cu niste iluzii iar cand iluziile se destrama devenim furiosi, vrem sa ne razbunăm.

De aici marile dezamăgiri ale celor mai multe căsnicii. Brusc, atunci când descoperim că partenerul nu se va apropia niciodată de portretul robot realizat de noi, devenim nefericiți, ne vărsăm supărarea pe el, pentru că nu este și, mai ales, pentru că nu va putea deveni nicodată ceea ce ne dorim noi să fie.

De aceea Numerologia este importantă. Ne poate ajuta să îl descoperim pe cel de lângă noi, să-i aflăm dorințele, să-i putem pipăi sufletul, să ne acordăm, în măsura în care este posibil, unul celuilalt și, mai ales, să înțelegem dacă vom putea trăi o viață întreagă lângă el așa cum este lăsat să fie. În acest fel vom salva nu doar propriile vieți ci și pe ale partenerilor și viitorilor copii.

extras din cartea Numerologia prietena mea, autor Milena Laura Haleț

mai multe articole despre numerologie aici

mai multe despre partener, personalitate, compatibilitate, cunoaștere de sine aici

sursă foto titlu aici

sursă foto 1 aici

sursă foto 3 text aici

sursă foto text 4 aici

error: Continut Protejat!!