Din luna noiembrie 2020, C.J.C. are un nou administrator public județean. Gabriel Monea are 12 ani de experiență în administrație publică. A fost consilier județean timp de trei mandate, din anul 2004 și până în 2016. De la vârsta de 20 de ani și până acum, la 54 de ani, a ocupat funcții din cele mai diverse de la technician siguranța circulației și până la director general și administrator de firme. A fost timp de un an si directorul general al CTV- MEDIA GRUP S.A., unul dintre cele mai iubite posturi TV din Constanța.

Născut la data de 21 octombrie 1966 Gabriel Monea este neîndurător cu mincinoșii, hoții și leneșii, pedepsește aspru lipsa de loialitate.

Devotat și de încredere, corect și protector, responsabil și implicat este un prieten adevărat. Cu cât are mai multe sarcini cu atât mai multe este capabil să accepte. Idealurile îi sunt mărețe iar standardele ridicate.

Respectă legea și vrea să o vadă respectată de toți- cifra destinului 8 din 2 și 6.

Respectă familia, are nevoie de sprijinul ei. Își dorește un cămin liniștit și confortabil. Cunoștințele întâmplătoare îi sunt multe, prietenii îi sunt puțini și pentru o viață. Oferă sfaturi tuturor, mai ales celor care nici nu vor să audă de ele.

Are nevoie de o viață de familie liniștită. Îi place să lucreze în parteneriat, ia în serios funcțiile de încredere. Caută permanent armonia și spreciază un cadru frumos și agreabil. Eficient și bun executant, ambițios și rațional respectă legea, este loial și patriot. Excelent organizator, uneori nemilos, alteori exagerat de mărinimos este permanent ocupat. Rezistent fizic și psihic, nu înțelege viața fără luptă. Și luptă pentru el și pentru toți în acelați timp. Se simte excelent în mediul de afaceri, este punctual și adeseori milităros. Observă tot, verifică de mai multe ori, nu poate fi păcălit. Întotdeauna va aștepta momentul potrivit pentru a acționa (cifra 2 din destin) 

Are nevoie să fie apreciat. Poate deveni suspicios dar și exagerat de îngrijorat. Deosebit de expresiv, este vesel, sociabil și optimist. Îi place să-i facă pe ceilalți fericiți. Norocos și permanent agitat, o viață monotonă l-ar sufoca.

Plăcut și sociabil, extravertit și de nădejde, știe ce vrea, știe că poate și mai ales știe când e mai bines ă acționeze pentru a obține rezultatul dorit. Asimilează informaţii rapid, fără eforturi mari.

Şi, dacă toţi dorim să fim iubiţi mai mult sau mai puţin, la el nevoia de iubire este vitală. Norocos, poate câștiga bani mulţi într-o perioadă în care alţii nu realizează nici pe jumătate. Are nevoie să fie în centrul atenției, să știe că este apreciat. Are nevoie de recunoașterea valorii sale.Excelent amfitrion, cu simțul umorului dezvoltat are o memorie excelentă. Se descurcă oricând, oricum, nu există situație fără scăpare, nu există problemă pe care să nu o doboare. Învață repede și cu ușurință- cifra zilei de naștere 3. Este curios, vrea mereu să știe totul despre toți, nu de alta dar să îi potă ajuta. Are calități de dascăl. Apreciază fair-play-ul, îi displace necinstea. Permanent ocupat, poate călători mult, îi place să călătorească, să afle secrete pe care știe să le păstreze cu sfințenie (cifra 6 se regăsește în cifra destinului său, 8 din 2 și 6).

Începând cu ziua în care a împlinit 55 de ani se află într-o perioadă cu vibrație 4. Muncește, construiește, verifică, acumulează bunuri de natură materială, își stabilește prioritățile, își stabilizează poziția socială și iar muncește.

Provocarea acestei perioade (teama de a risca) este 3, adică pare că se teme să îndrăznească. Preferă să cerceteze, să măsoare de zece ori și să acționeze o singură dată și bine.

Se află în plină desfășurare al celui de al IV-lea moment crucial din viața sa, cu vibrație 5, schimbare radicală, șansa unui nou început.

Anul 2022 are, pentru Gabriel Monea, o vibrație personală 1, vibrația începutului de drum, a încrederii în sine, a puterii, a orgoliului. Este un an perfect pentru a porni proiecte noi, pentru a se aventura pe cărări noi. În martie și decembrie se organizează, se disciplinează, este rece și calculat, nu are timp de pierdut, poate achiziționa case, terenuri sau mașini.

În aprilie 2022 parcă ar modifica ceva în viața lui, în locuința lui, la locul de muncă, parcă s-ar mai relaxa puțin. Nu vorbesc despre luna mai pentru că vibrația lui este 6 care îi ajută pe cei necăsătoriți să facă pasul acela. În iunie parcă are mai mult de discutat cu sine și pare mai puțin interesat de ceilalți, este încăpățânat și țâfnos. În iulie afacerile încep a prospera iar banii par a găsi ușor drumul către conturile sale. August, cu a sa vibrație personală 8, poate deveni o lună dificilă, asta dacă nu cumva pleacă în concediu, se relaxează și lasă în urmă orice urmă de supărare. oricum ar fi ceva mai multă atenție nu strică. Atenție pe stradă, acasă, la serviciu, riscul accidentelor este crescut. Atenție la sistemul imunitar care trebuie tratat cu seriozitate.

Lunile septembrie, octombrie și noiembrie sunt excelente pentru Gabriel Monea, care, de anul viitor, 2023, pare a se alătura unei noi organizații, asociații, sau pur și simplu va face noi cunoștințe utile care îi vor facilita o serie de colaborări deosebit de importante.

error: Continut Protejat!!