kamala harris

Despre Kamala Devi Harris, din atât de cunoscuta Wikipedia aflăm informația potrivit căreia:

Ea este a doua persoană cu ascendență ne-albă în funția de vicepreședinție, după Charles Curtis, vicepreședintele lui Herbert Hoover. Ea este, de asemenea, prima persoană afro-americană, asiatică-americană și prima femeie vicepreședinte din istoria Statelor Unite.

Avocat și politician a fost, începând cu anul 2017, senator al Statelor Unite ale Americii și, din anul 2021, este cel de al 49- lea vicepreședinte al SUA.

Anul universal 2021, cu a sa vibrație universală 5, a adus modificări, schimbări de optică, de imagine, remanieri, mutații, metamorfoze, înlocuiri de tot felul și peste tot. A fost un an surpriză și surprinzător. Prima noutate a fost avansarea unei femei (de ascendență ne-albă) în funcția de vicepreședinte al celei mai mari și importante țări din lume, Statele Unite ale Americii. Am descoperit că cele două, Kamala Devi Harris și SUA se și potrivesc, sunt compatibile.

În 2022 cu toții ne vom implica, ne vom responsabiliza, ne vom asuma răspunderea faptelor, a acțiunilor, a discursurilor. Vom da explicații, vom încerca să fim de ajutor chiar dacă uneori ajutorul nu este dorit sau nu acela este cel dorit. Kamala Harris, asemeni tuturor, va fi influențată de vibrația universală a fiecărui an în parte deci și de vibrația acestui an, 2022.

Născută la data de 20 octombrie 1964, Kamala Devi Harris, are o cifră a destinului 5 din 2 și 3.

 În Numerologie toate calculele pe care le facem pe baza datei de naștere ne oferă informații despre caracter. Numele pe care îl purtăm ne determină, ne influențează comportamentul iar cumulul dintre cifra destinului (caracter) și cifra numelui complet (comportament), ne dezvăluie personalitatea respectivei persoane.  

Iubind libertatea și dorind permanent să determine schimbarea, Kamala Devi Harris este adaptabilă și convingătoare. Lucrează excelent în condiții de stres, nu se sperie ușor, este curajoasă și energică, având mereu soluții pentru orice situație, oricât de dificilă ar părea a fi – cifra destinului 5 din 3 și 2.

Îi înțelege pe ceilalți, îi vede așa cum sunt ei în realitate și se pricepe a îi folosi funcție de calitățile fiecăruia, exact acolo unde ei sunt mai potriviți. Înțelege imediat când este mințită și o deranjează încercările altora de a o manipula. Poate avea reacții explozive. Fermecătoare și sociabilă te cucerește din plimele clipe petrecute în prezența ei – cifra 3 prezentă în cifra destinului 5 din 2 și 3. Iute la minte, este un excelent vânzător de imagine.
Are nevoie de libertate de acțiune, îi place să călătorească, este deosebit de pricepută în arta diplomației.

Este un partener de încredere care alege să lucreze întotdeauna cu cei mai puternici.

Se grăbește când trebuie deși în general preferă să verifice, să aștepte momentul potrivit pentru acțiune. Nu uită și nu iartă și, chiar dacă lasă impresia că a trecut cu vederea incidentele neplăcute, întotdeauna se va răzbuna. Își planifică totul cu mare atenție. Uneori timidă, alteori nehotărâtă, nimeni nu îi va observa ezitările. Se plictisește repede dar întotdeauna își va duce la îndeplinire atribuțiile.

Nimeni nu va putea afla ce gândește sau ce planuri are.

Ușor irascibilă și sensibilă poate fi marcată de opiniile celorlalți – cifra 2 din cifra destinului său, 5 din 2 și 3. Preferă pacea dar acționează permanent de parcă s-ar afla pe câmpul de luptă – cifra numelui complet 8. Este pricepută în a crea controverse, în a determina grupuri sau persoane să se înfrunte doar pentru a avea câștig de cauză, doar pentru ca ea să fie cea care va învinge, singurul învingător.

vicepresedinte SUA, Kamala Devi Harris
vicepresedinte SUA, Kamala Devi Harris

Precisă, exactă, sigură pe sine, are un comportament milităros, rigid la nevoie, întotdeauna eficient. Prietenii săi știu că nu este cazul să o deranjeze când are treabă de făcut.

Este serioasă, practică, muncitoare. Organizată și disciplinată poate deveni rece, crudă, severă funcție de importanța problemelor pe care trebuie să le rezolve. Pregătită pentru orice situație nu își pierde cumpătul niciodată și chiar dacă este speriată nimeni nu va observa – cifra personalității 4.

Anul 2023 are, pentru vicepreședintele SUA, Kamala Devi Harris, o vibrație personală 1 –un an al începuturilor, al regăsirii forței interioare, al noilor proiecte.

 

mai multe articole de NUMEROLOGIE AICI

sursă foto titlu AICI

sursă foto 1 AICI

error: Continut Protejat!!