numerologul Milena Laura Halet

Așa cum efectul terapeutic ale unei plante medicinale poate fi obținut prin folosirea respectivei plante  în cantitățile optime, la fel și Numerologia ne arată că supradozarea unei calități, folosirea ei intensă, poate avea reacții adverse, nedorite pentru cei din jurul nostru, periculoase chiar și propriilor persoane.

Cineva cu o cifră a destinului 1 și cu o cifră a zilei de naștere 9 dacă va folosi excesiv calitățile oferite de cifra destinului 1, ignorând caracteristicile cifrei 9, sau apelând la acestea doar  pentru a se iubi pe sine sau a își justifica acțiunile dominatoare și orgoliul, se va transforma într-un tiran.

Dacă vom învăța să utilizăm toate cifrele din profilul numerologic atunci avem șansa de a deveni oameni de succes fără a plăti mai târziu prețul pentru toată nefericirea produsă celorlalți.
numerologia ne învata
numerologia ne invata

Putem discerne să acționăm pentru a produce bine sau rău. Binele sau răul percepute de noi, de fiecare entitate în parte, prin propriile simțuri, grație cifrelor din care suntem alcătuiți sau funcție de modul în care sunt dispuse aceste cifre în profilul nostru numerologic.

Putem decide să acționăm în cunoștință de cauză, bănuind că acțiunile noastre vor conduce către împlinirea propriilor dorințe.

Este posibil ca binele meu să nu concorde cu binele celorlalți, cu ceea ce înseamnă concepția celorlalți despre bine. Pe cine vom alege să mulțumim în această situație depinde doar de fiecare în parte.

În opinia unora iubirea de sine ar trebui să fie principala preocupare, conform spuselor altora uitarea de sine pentru mai binele majorității (cei care au cifra destinului sau a zilei de naștere 9) ar fi calea ce ar trebui selecționată.

Ceea ce vom găsi la capătul drumului depinde doar de opțiunile făcute și de cele mai multe ori vom afla chiar atunci, chiar acolo, doar când ne vom afla acolo.

Sperăm doar să facem alegerile corecte, cele mai fericite pentru noi sau pentru ceilalți, funcție de ceea ce considerăm a fi mai important.

carti scrise de numerolog milena laura halet
carti scrise de numerolog milena laura halet

Toate poveștile sunt despre transformare: rățușca cea urâtă se transformă în lebădă, bestia se transformă într-o mândrețe de bărbat iar broasca râioasă într-un prinț.

Unii ar spune că rățușca cea urâtă a fost mereu lebădă doar că nu știa și că bestia a fost un rege cu un potențial excelent dar nefolosit înainte de a fi blestemat.

Alții ar susține că totul ține de încrederea în sine, de credința că poți deveni mai bun și de încrederea celorlalți în tine.

Numerologia nu este o poveste.

Ea m-a învățat (după ani de ucenicie și practică) despre faptul că oamenii se nasc doar cu ceea ce înseamnă calități. Ei aleg cum să le folosească.

Împrejurările și educația îi conduc pe diverse căi, unele întunecate și tenebroase care îi determină să folosească, ceea ce au primit la naștere, într-un mod, să-i spunem, neadecvat.

Cei de lângă noi, cu încrederea în potențialul de care dispunem, ne pot ajuta să descoperim în propriile suflete resursele deja existente dar uitate undeva într-unul dintre sertarele sufletului.

Oamenii nu se pot schimba ci doar se pot descoperi, redescoperi permanent funcție de conjunctură, de cei ce ne stau alături în diferite momente ale vieții.
noi si numerele noastre

Nu vom putea transforma un pragmatic (cifra destinului sau zilei de naștere 4) într-un visător (cifra destinului sau a zilei de naștere 9) și nici un lider (cifra destinului sau a zilei de naștere 1) într-un subaltern liniștit (cifra destinului sau a zilei de naștere 2) așa cum nu vom reuși să modificăm un bărbat mereu în căutarea unor noi provocări- de toate felurile- (cifra destinului sau a zilei de naștere 5 sau poate 3) într-un cumințel, familist și responsabil (cifra destinului sau a zilei de naștere 6 sau chiar 4)

Numerologia ne arată ce putem cere celorlalți funcție de ceea ce pot ei oferi, astfel încât să devină tot mai buni cu acele calități deja existente, dobândite la naștere, în ziua venirii pe această lume.

Din cartea Căsătoria și Numerologia de Milena Laura Haleț (copierea, preluarea sau însușirea textului sau a ideilor ori fragmentelor din articol fără acceptul autorului constituie infracțiune)

dacă vreți să achiziționați cartea Căsătoria și Numerologia apăsați aici

mai multe despre Numerologie aici

sursă foto titlu aici

sursă foto 1 text aici

sursă foto 2 text aici

 

error: Continut Protejat!!