pe care îl va conduce până la constituirea un nou Parlament în urma alegerilor europene din 2024.

Născută fiind la data de 18 ianuarie 1979 are o cifră a destinului 9 din 3 și 6 și cifra zilei de naștere 9.

În general cumsecade și fermecătoare, generoasă și permanent îngrijorată pentru lucrurile rele care s-ar putea întâmpla, este implicată și serioasă, curioasă și grijulie simțind nevoia să le spună celorlalți ce și cum să facă, pentru mai binele lor, firește. Să nu uităm că este împotriva avortului.

Se enervează repede, nu are stare, trebuie să aibă activitate, trebuie să fie permanent în mișcare, vrea mereu să facă și altceva, are nevoie de parteneri pentru a finaliza multele proiecte începute și pe care riscă să le lase neterminate doar pentru că are mereu alte noi idei mai bune și mai atrăgătoare. Are o memorie excelentă, este un adevărat seif penru secretele celorlalți, le-a încuiat și a aruncat cheia, a șters cifrul din memorie.

Lucrează excelent în parteneriat, poate fi diplomată, cooperantă, uneori nesigură, alteori nehotărâtă, preferă să asculte și opiniile celorlalți, preferă a se sfătui cu ceilalți pentru a lua o decizie și pentru a nu purta singură povara efectelor hotărârilor. Cu siguranță timidă nu va lăsa întotdeauna a se vedea acest lucru.

Anul 2022 are pentru ea o vibrație personală 7, este anul surprizelor, al misterelor dar și al modificărilor neașteptate ale planurilor atent pregătite.

Luni mai dificile pentru ea vor fi februarie și noiembrie. Schimbări esențiale dar și ceva pierderi și superficialitate vor fi în luna iulie. Nici luna septembrie nu va fi una ușoară pentru actualul președinte al Perlamentului European.

Odată cu împlinirea vârstei de 43 ani totul se desfășoară în vederea pregătirii momentului crucial al cărui maxim va fi atins la 45 ani și ale cărui efecte se vor resimți până la 47 ani. Momentul crucial are vibrația 1 a liderului, a șefului, a conducătorului. După cum bine observați a fost aleasă președinte al Parlamentului European. (sursă foto: robertametsola.eu)

error: Continut Protejat!!